Det virker som om du bruker en gammel nettleser, det kan ikke gjøre alt fungerer eller ser ut som det skal.

Vi forsøker hele tiden å finne langsiktige måter å verne om mennesker og miljø på. Vi velger leverandører, materialer og samarbeidspartnere med stor omhu. Gjennom gjentatte samarbeid med ulike organisasjoner bidrar vi til å gjøre planeten renere og livet bedre for de som bor på den. Her kan du se våre pågående og tidligere initiativer.

 

Redd Barna

Dette er en organisasjon som vi er stolte av å støtte året rundt. Når du handler på nett, har du alltid anledning til å donere et valgfritt beløp i forbindelse med kjøpet. Dette går da direkte til Redd Barna. Dessuten har vi flere ganger sluppet samarbeidskolleksjoner der vi donerer en viss andel av salget til deres viktige arbeid for barn rundt omkring i verden.

Her kan du lese mer om vårt samarbeid med Redd Barna.

 

 

Brystkreftforeningen

Hvert år deltar vi i Rosa sløyfe-aksjonen og støtter Brystkreftforeningen og deres livsviktige forskning på brystkreft. I oktober måned har vi i flere år lansert en begrenset Rosa sløyfe-kolleksjon, våre klassiske stripete pyjamaser og nattkjoler i rosa, der en andel av salget går direkte til Brystkreftforeningen.

Her kan du lese mer om vårt samarbeid med Rosa sløyfe-aksjonen.

 

 

WaterAid

Våren 2022 samarbeidet vi med WaterAid, som hjelper mennesker i verdens fattigste land med å få tilgang til rent vann og sanitæranlegg. Da utviklet vi en begrenset kolleksjon der 20 kr per solgte pyjamas gikk direkte til deres viktige arbeid.

 

 

Human Bridge

Siden 2018 har vi hatt et samarbeid gående med Human Bridge, en organisasjon som sender hjelpemateriell til utsatte og krigsherjede land. Gjennom dem sender vi klær til trengende rundt omkring i verden.

 

PLAGG SOM TÅLER Å GÅ I ARV

TRE BARN I HVERT PLAGG, MINST

VIS FILMProdukter fra videoen (5)