Det virker som om du bruker en gammel nettleser, det kan ikke gjøre alt fungerer eller ser ut som det skal.

Mid Season sale

0 produkt
  • Mest solgte
  • Laveste pris
  • Høyeste pris
  • Dato nyeste

Mid Season Sale

Nå begynner Mid Season Sale! Gjør et kupp på sesongens barneklær til nedsatt pris hos Polarn O. Pyret. Pyret har klær til barn, fra nyfødte og babyer til barn i barnehage- og skolealder. Gjør barnet klart for lek og moro med garderobefavoritter som fine gensere, behagelige bukser og herlige bodyer. Som vanlig er alle våre barneklær laget av materialer som tåler å bli vasket og elsket lenge. Vårt Mid Season Sale er fylt med barneklær til alle anledninger, i flere ulike modeller og mønstre, og alle kan finne sin favoritt!

Funksjon, detalj og lekenhet er viktig for oss, og derfor lager vi praktiske, komfortable og holdbare barneklær som tåler både fartsfylt lek og en rolig natt og som kan gå i arv til neste barn, og det neste. Vi kaller det design som varer.

Nå har du sjansen til å gjøre et kupp på mange flotte barneplagg til rabatterte priser. Salget finner du både i butikk og på nett. Velkommen til oss!

 

Vårt Mid Season Sale er fylt med funksjonelle og behagelige barneklær til alle anledninger, i flere ulike modeller og mønstre, og alle kan finne sin favoritt!