Det virker som om du bruker en gammel nettleser, det kan ikke gjøre alt fungerer eller ser ut som det skal.
PO.P Weather Pro®
20 Anmeldelser

Best i test! Vinterdress

680 NOK1 699 NOKFarge: Rødbrun
Velg størrelseStørrelsesguide
869298104110116
Åpent kjøp 30 dagerLeveringstid: 2-7 virkedagerFri frakt ved kjøp over 499 kr
Web lager0Se lagerstatus i butikk
SALE
Produkt detaljer
20 Anmeldelser

Hurra! Vår PO.P WeatherPRO®-merkede vinterdress har fått høyeste karakter av Best i test-panelet 2021.


En smidig vind- og vanntett vinterdress med god pusteevne, et av våre mest populære funksjonsplagg og perfekt for alle typer vinteraktiviteter!

Dressen har ekstra forsterket og vannbestandig stoff på knærne og i buksebaken, og buksebaken er dessuten fôret med myk fleece som gir ekstra varme når barnet sitter. Den regulerbare hetten er avtakbar og kan festes med trykknapper, og har dessuten strikk i sidene som gir meget god passform. Glidelåsen har en beskyttelse øverst for å hindre at den gnager mot hake og kinn. Den er dessuten dekket av doble vindklaffer som gir ekstra beskyttelse mot kulde og snø, og glidelåsen går litt ned på det ene benet for enklere klesskift.

I tillegg har dressen strikk nederst på ermene og bena, formsydde knær og ermer samt regulerbar midje som gir en god og perfekt passform. De utskiftbare fotstrikkene holder buksen på plass.

Fôret i dette plagget er farget ved hjelp av teknologien Dope Dye, som er en effektiv og mer miljøvennlig produksjonsteknologi. Med denne teknologien kan man spare opptil 50 % vann og redusere kjemikaliebruken med opptil 85 %. CO2-utslippene reduseres med opptil 60 %.

Dressen har dessuten følgende egenskaper:
• Avtakbar og regulerbar hette
• Fra størrelse 110 går glidelåsen bare ned til skrittet
• Forsterkning på knærne og i buksebaken
• To lommer foran
• Myk fleece på innsiden av kragen og nederst på ermene
• Formsydde knær og ermer
• Strikk nederst på ermene
• Regulerbar midje
• Utskiftbare fotstrikker

Lag 3 – ytterlaget holder på varmen og beskytter mot all slags vær.


Yttertøy merket PO.P WeatherPRO® oppfyller alle våre krav til funksjonsytterplagg både når det gjelder slitestyrke, vanntetthet, pusteevne og barnesikkerhet.

Les mer

Legg til ønskeliste
Pusteevne 2/3

Plagget har god pusteevne, minst 3000 g/m2/24 t. Det transporterer altså vekk varme og fuktighet, slik at barnet kan ha det behagelig også når leken går hardt for seg.

Materiale og stell

Materiale

Ytterstoff

100% Polyamid

Fôr

100% Resirkulert polyester

Vattering

100% Resirkulert polyester

Pleieråd

Vask

40 °C maskinvask varm

Må ikke blekes

Tørketromles ved lav varme

Må ikke strykes

Må ikke renses

Råd

I vår vaskeguide finner du informasjon om hvordan du vasker og tar vare på plaggene dine på best mulig måte.

Les mer

Bærekraft

Vi har tenkt bærekraft helt siden starten i 1976. Det betyr at vi i nesten fem tiår har designet og utviklet klær av høy kvalitet som holder lenge. Hva er bærekraft for oss? Å jobbe kontinuerlig for å forbedre og utvikle hver minste detalj, fra vaskelapper til småtråder, for hele tiden å ta bevisste valg og redusere vår påvirkning på mennesker, dyr og miljø. Det beste alle kan gjøre for å spare på jordens ressurser, er å bruke klærne sine lenger. Så lenge som overhodet mulig. Ta godt vare på dem. Og reparere dem når de går i stykker. Alt dette vil vi hjelpe deg med. Derfor vil vi fortsette å designe klær av høy kvalitet som kan brukes, slites og elskes lenge. Klær som kan gis videre til neste barn når de er blitt for små. Og neste. Det er bærekraft for oss.

Recycled Padding

For, linning eller skallmaterialer som kommer fra gjenvunnet polyester eller polyamid. Å bruke gjenvunnet polyester og polyamid minsker forbruket av nye fibre fra ikke-fornybare kilder og bevarer jordens ressurser.

Recycled Lining

For, linning eller skallmaterialer som kommer fra gjenvunnet polyester eller polyamid. Å bruke gjenvunnet polyester og polyamid minsker forbruket av nye fibre fra ikke-fornybare kilder og bevarer jordens ressurser.

Anmeldelser

Levering og retur

Levering & retur

Levering

Vi tilbyr fri frakt over 499 kr, og leveringstiden er 1–4 dager. I kassen vises de tilgjengelige leveringsalternativene på bakgrunn av postnummeret som ordren skal leveres til.

 

Retur

Bestillinger som er gjort på nettstedet, kan returneres i våre fysiske butikker eller sendes tilbake til lageret vårt. Gebyret for å sende varer i retur til lageret er 45 kr. VIP-medlemmer slipper å betale gebyr.