Det virker som om du bruker en gammel nettleser, det kan ikke gjøre alt fungerer eller ser ut som det skal.
RECYCLEDLINING
PO.P WEATHER PRO®

Skalljakke flexisize mørkblå

1 299 kr 650 kr
Inkl. moms
Velg farge
Velg størrelse Størrelsesguide
Tilgjengelig på lager

Informasjon

En nykommer i sortimentet!
Nå er PO.P FLEXISIZE HER – en serie plagg som kan vokse med barnet. Vår flexisize-jakke kan vokse opptil 1,5 størrelse fra angitt størrelse ved hjelp av knapphullsstrikk på innsiden av ermene. Kjøp barnets aktuelle størrelse og juster ermlengden etter hvert som barnet vokser. Når plagget skal gå i arv til et mindre barn, justerer du bare størrelsen tilbake igjen. Smart, ikke sant?
OBS! Jakken leveres i sin største størrelse, noe som betyr at du først må korte plagget til opprinnelig størrelse og deretter justere ermlengden etter hvert. Jakkens opprinnelige størrelse finner du enkelt mellom de røde markeringene på det elastiske båndet. Vennligst noter at jakken har to justeringer i hver arm for at plagget skal få en så god passform som mulig.


Skalljakken er myk og smidig, og fremstilt i vind- og vanntett materiale. Den er i et slitesterkt materiale og har dessuten god pusteevne. Jakken har et deilig polyesterfôr og avtakbar hette som kan festes med trykknapper. Hetten er dessuten regulerbar og har strikk i sidene. Jakken er forsterket bak og nederst på ermene, som er elastiske og kan reguleres med borrelås. I tillegg er ermene formsydd, noe som gir perfekt passform. Plaggets helteipede sømmer gjør det helt vanntett, og vindklaffen på innsiden av glidelåsen gir ekstra beskyttelse mot kald luft og fuktighet. Vindklaffen har også et mykt fleecefôr øverst. Lag 3 – ytterlag som holder på varmen og beskytter mot all slags vær. Jakken har dessuten følgende egenskaper: • Justerbar ermlengde • Elastisk og regulerbar nederst på ermene • To sidelommer med glidelås • Mykt fôr i resirkulert polyester • Myk fleece på innsiden av kragen, vindklaffen og nederst på ermene • Avtakbar og justerbar hette • Regulerbar vidde nederst. Yttertøy merket PO.P WeatherPRO® oppfyller alle våre krav til funksjonsytterplagg med hensyn til både slitestyrke, vanntetthet, pusteevne og barnesikkerhet. Med ytterplagg merket PO.P WeatherPRO® er du alltid garantert: Produksjonsland: Kina Fabrikk: Quality & Beauty Garments Co Ltd Les mer på https://www.polarnopyret.no/pop-cares/vare-leverandorer
Vanntett materiale med vannsøyle på minst 12 000
Pusteevne minst 7000 g/m2/24 t
Slitestyrke på minst 5000 omganger, 180 grit, 12 kPa
Helteipede sømmer som gjør plagget helt vanntett
Vindtett materiale som stenger vinden ute
Vannavvisning med BIONIC-FINISH® ECO-impregnering, en teknologi som ikke benytter PFAS
Formsydde knær og armer for best mulig passform og bevegelighet
3M-reflekser med 360 graders synlighet
Avtakbar hette med trykknapper for økt sikkerhet

Farge: Mørkblå

Materialer: Ytterstoff: 100 % polyester Fôr: 100 % polyester

Artikkelnr: 60470330

40 °C maskinvask varm
Må ikke blekes
Tørketromles ved lav varme
Må ikke strykes
NoDryclean
På tøyetiketten i våre plagg finner du informasjon om hvordan du beskytter ditt plagg på best mulig måte
RECYCLEDLINING

Anmeldelser