Det virker som om du bruker en gammel nettleser, det kan ikke gjøre alt fungerer eller ser ut som det skal.

Kampanjer

Her finner du alle gjeldende tilbud!

Les mer
Filter
69 artikler
Sorter
6 - 12 år
1
2
Vis 64 av 69 artikler

Kampanjer

Her finner du alle gjeldende tilbud! Med 100 % bærekraftmerket bomull i hele kolleksjonen lager vi klær til både baby og barn, men også klær til det nyfødte familiemedlemmet. Ganske enkelt klær som lar barn få være barn. Allerede fra starten av lagde vi barneklær til både baby og nyfødt, som tåler å gå i arv fra storebror til lillesøster og som tåler vilter lek.

 

I vårt 3 for 2-tilbud kan du velge mellom klassiske, ensfargede tights, alt undertøy, alle strømpebukser og sokker. Tilbudet omfatter både sokker med sklisikring og klassiske bomullssokker til alle anledninger. Våre strømpebukser finnes i flere ulike materialer og farger, alt for at du skal finne et par som passer til barnet ditt. Miks og match som du vil! Vi spanderer den billigste varen.

 

Finn kampanjeprodukter innen flere ulike kategorier for barn. Vi har klær fra nyfødt og baby til barn i barnehage- og skolealder. Kampanjene våre kan omfatte alt fra luftige plagg til varme sommerdager, for eksempel badetøy, shorts og solhatter. Men også litt varmere klær som skallklær, undertøy og fleece, slik at du kan være sikker på at barnet holder seg varmt også på kjøligere dager. Er du usikker på hvilken størrelse barnet skal ha, kan du bruke vår størrelsesguide.

 

Bli medlem i kundeklubben PO.P+ for å få flere eksklusive tilbud , nyheter, tips og selvfølgelig førsterett til salg på nett!