Det virker som om du bruker en gammel nettleser, det kan ikke gjøre alt fungerer eller ser ut som det skal.
0 Anmeldelser

Kavatkänga Yxhult 2.0 XC

240 NOK799 NOKFarge: Svart
Velg størrelseStørrelsesguide
20212223
Åpent kjøp 30 dagerLeveringstid: 2-7 virkedagerFri frakt ved kjøp over 499 kr
Web lagerSe lagerstatus i butikk
SALE
Produkt detaljer
0 Anmeldelser

Yxhult er en robust og svært slitesterk vinterstøvel som er enkel å ta på og av. Stram og juster skaftet med to praktiske borrelåser. Et ekstra pluss for at støvelen er så og si vedlikeholdsfri. Passformen er nøye testet, og modellen sitter perfekt på de aller fleste føtter. Yxhult er fôret med varm ullblanding for best mulig isolasjon og slitestyrke. Inni ligger en varm innersåle som kan tas ut, den er også i ullblanding. Innvendig forsterkning fremme i tåen og bak ved hælen for å beskytte og holde foten på plass. Yttersåle i PU med HD-PU-innlegg gir en lett sko med godt grep. Yxhult 2.0 XC er: laget i slitesterkt Cross Country-lær (XC) garantert uten fluorkarboner, nøye utprøvd for å passe de fleste typer føtter høyt vannavvisende med teipede sømmer utstyrt med en uttagbar og utskiftbar innersåle i ullmiks fôret med slitesterk ullblanding innvendig forsterket foran i tåen og bak for å beskytte og holde foten på plass lett og gripevennlig med en yttersåle av gummi som er lett å ta på og av takket være åpningen og justerbare borrelåser som er lett å rengjøre


Produksjonsland: Bosnia og Herzegovina
Fabrikk: Kavat D.O.O.
Les mer på https://www.polarnopyret.no/pop-cares/vare-leverandorer

Produksjonsland:Bosnia
Fabrikk:Kavat D.O.O.
Les mer

Legg til ønskeliste

Materiale og stell

Materiale

100% Lær

50% Resirkulert polyester

50% Ullmix

100% Polyuretan

50% Polyester

50% Ullmix

Pleieråd

Vask

Skal ikke vaskes

Må ikke blekes

Tørketromles ved lav varme

Må ikke strykes

Må ikke renses

Råd

I vår vaskeguide finner du informasjon om hvordan du vasker og tar vare på plaggene dine på best mulig måte.

Les mer

Bærekraft

Vi har tenkt bærekraft helt siden starten i 1976. Det betyr at vi i nesten fem tiår har designet og utviklet klær av høy kvalitet som holder lenge.

Hva er bærekraft for oss? Å jobbe kontinuerlig for å forbedre og utvikle hver minste detalj, fra vaskelapper til småtråder, for hele tiden å ta bevisste valg og redusere vår påvirkning på mennesker, dyr og miljø.

Det beste alle kan gjøre for å spare på jordens ressurser, er å bruke klærne sine lenger. Så lenge som overhodet mulig. Ta godt vare på dem. Og reparere dem når de går i stykker. Alt dette vil vi hjelpe deg med. Derfor vil vi fortsette å designe klær av høy kvalitet som kan brukes, slites og elskes lenge. Klær som kan gis videre til neste barn når de er blitt for små. Og neste. Det er bærekraft for oss.

Levering og retur

Levering & retur

Levering

Vi tilbyr fri frakt over 499 kr, og leveringstiden er 1–4 dager. I kassen vises de tilgjengelige leveringsalternativene på bakgrunn av postnummeret som ordren skal leveres til.

 

Retur

Bestillinger som er gjort på nettstedet, kan returneres i våre fysiske butikker eller sendes tilbake til lageret vårt. Gebyret for å sende varer i retur til lageret er 45 kr. VIP-medlemmer slipper å betale gebyr.