Det virker som om du bruker en gammel nettleser, det kan ikke gjøre alt fungerer eller ser ut som det skal.
0 Anmeldelser

UV-shorts

NOK 140Orig.pris NOK 279
Resirkulert materialeFlate sømmerHurtigtørkendeUPF 50Les detaljer
Farge: Terrakotta
Velg størrelseStørrelsesguide
86 - 9298 - 104110 - 116122 - 128
Åpent kjøp 30 dagerLeveringstid: 2-7 virkedagerFri frakt ved kjøp over 499 kr
Web lagerSe lagerstatus i butikk
SALE
Produkt detaljer
0 Anmeldelser

Beskyttende og behagelig

Resirkulert materialeFlate sømmerHurtigtørkendeUPF 50

Ensfarget badeshorts i resirkulert materiale, med UV-beskyttelse. Badeshortsen har strikk i midjen og ekstra myke sømmer som ikke gnager. UPF 50 (Ultraviolet Protection Factor) gir 98 prosent beskyttelse mot de farlige UV-strålene. Shortsen rekker til over knærne.

• Ekstra myke sømmer

Produktet oppfyller EU-direktiv 2016/425, i overensstemmelse med standarden As/NSZ 4399. UPF-klassifiseringen gjelder bare for området som dekkes. Jo større del av huden som dekkes av plagget, desto bedre blir solbeskyttelsen.
Vær oppmerksom på at UV-beskyttelsen kan bli dårligere i følgende tilfeller:
• Hvis stoffet sitter tett mot kroppen, for eksempel hvis det strekkes ut over skuldrene.
• Hvis materialet strekkes ut.
• Hvis materialet er vått.
• Som følge av normal slitasje, eller hvis materialet utsettes for bassengkjemikalier og saltvann over lengre tid.

Produksjonsland:Kina
Fabrikk:Mingyi Swimwear Factory Ltd
Les mer
Badetur

Time for a trip to the beach or pool - discover our protective UV clothing for children with UPF 50, comfortable swimsuits for kids, and smart swim diapers for babies. Everything the family needs for a great day out. You’ll make the picnic yourself, right?

Legg til ønskeliste
Recycled Polyester

Vi bruker resirkulert polyester for å redusere ressursbruken og minske både CO2-utslipp og vannforbruk. Mesteparten av materialet stammer fra resirkulerte PET-flasker.

Materiale og stell

Bærekraft

Vi har tenkt bærekraft helt siden starten i 1976. Det betyr at vi i nesten fem tiår har designet og utviklet klær av høy kvalitet som holder lenge.

Hva er bærekraft for oss? Å jobbe kontinuerlig for å forbedre og utvikle hver minste detalj, fra vaskelapper til småtråder, for hele tiden å ta bevisste valg og redusere vår påvirkning på mennesker, dyr og miljø.

Det beste alle kan gjøre for å spare på jordens ressurser, er å bruke klærne sine lenger. Så lenge som overhodet mulig. Ta godt vare på dem. Og reparere dem når de går i stykker. Alt dette vil vi hjelpe deg med. Derfor vil vi fortsette å designe klær av høy kvalitet som kan brukes, slites og elskes lenge. Klær som kan gis videre til neste barn når de er blitt for små. Og neste. Det er bærekraft for oss.

Levering og retur

Levering & retur

Levering

Vi tilbyr fri frakt over 499 kr, og leveringstiden er 1–4 dager. I kassen vises de tilgjengelige leveringsalternativene på bakgrunn av postnummeret som ordren skal leveres til.

 

Retur

Bestillinger som er gjort på nettstedet, kan returneres i våre fysiske butikker eller sendes tilbake til lageret vårt. Gebyret for å sende varer i retur til lageret er 45 kr. VIP-medlemmer slipper å betale gebyr.