Det virker som om du bruker en gammel nettleser, det kan ikke gjøre alt fungerer eller ser ut som det skal.

Et kjært gjensyn med Mikke Mus

Da Polarn O. Pyret ble grunnlagt i 1976, brukte vi Mikke Mus som merke på alle plaggene våre. En herlig figur for herlige plagg. Mange har nostalgiske minner fra barndommen om våre høyt elskede ”Mikke-klær”. Når det populære merket vårt nå gjør et kjært comeback, er det sammen med karakterene fra Løvenes konge.

Disney Collection

0 produkt
  • Mest solgte
  • Navn A-Ø
  • Navn Ø-A
  • Laveste pris
  • Høyeste pris
  • Dato nyeste

Disney Collection

Bli med på eventyr med Disney og Polarn O. Pyret! I Disney-kolleksjonen vår samler vi Mikke Mus og alle Disney-vennene hans i mange forskjellige farger og trykk. Som med alle barneklærne våre er plaggene fremstilt i myke materialer som tåler å bli vasket og elsket lenge – og som til slutt kan gå i arv til neste barn og neste der igjen. Disneys Snipp og Snapp har alltid noe moro på gang, akkurat som Baloo og Mowgli fra Jungelboken som alltid har dans og spennende eventyr rundt hjørnet. La barna matche i like pyjamaser med populære figurer fra Disneys eventyr. Er du usikker på hvilken størrelse barnet ditt skal ha, kan du bruke vår størrelsesguide som hjelper deg med å finne den rette størrelsen. Mange av Disney-plaggene våre finnes også for voksne så hele familien kan matche, bra, ikke sant? Hele familien kan bli med på Disney-eventyr!

 

Elsker du Disney like mye som vi gjør? Skriv ut de fine mønstrene våre med Disneyfigurer her og la barnet ditt fargelegge dem! En perfekt aktivitet for koselige dager innendørs – og hvor perfekt er det ikke å kunne male og fargelegge iført en Disney-pyjamas! La fantasien flyte fritt, fartsfylte eventyr venter; mellom skyene med Disneys Peter Pan, rampete påfunn med Løvenes konge eller hvorfor ikke gå på ball på slottet med Askepott? Alle Disney-plaggene våre er fremstilt av myk økologisk og GOTS-sertifisert bomull, og vi håper dere vil elske dem like mye som vi gjør. Hold utkikk på nettet og i våre sosiale medier for snart får vi nye besøk av vennene våre fra Disney.