Det virker som om du bruker en gammel nettleser, det kan ikke gjøre alt fungerer eller ser ut som det skal.
PO.P Weather Pro®
15 Anmeldelser

Vanntett Stormy skalljakke ensfarget

999 NOK
PustendeAvtakbar hetteResirkulert materialeVindtettVanntettSlitesterkLes detaljer
Farge: Blå
Velg størrelseStørrelsesguide
80869298104110116122128134140146152
Åpent kjøp 30 dagerLeveringstid: 2-7 virkedagerFri frakt ved kjøp over 499 kr
Web lagerSe lagerstatus i butikk
Produkt detaljer
15 Anmeldelser

Testvinnende skalljakke

PustendeAvtakbar hetteResirkulert materialeVindtettVanntettSlitesterkForsterketSnap-in systemTestvinnerFormsydde ermerTeipede sømmer

Vår klassiske vind- og vanntette skalljakke er fremstilt i et slitesterkt materiale som egner seg ypperlig for lek og moro i parken og på skolen.


Skalljakkens unike knappeløsning gjør den enkel å feste til vår vindfleece og lettvektsjakke. Materialet har god pusteevne og slipper ut overskuddsvarme og fuktighet, slik at barnet holder seg passe varmt. Avtakbar og regulerbar hette som kan festes med trykknapper. Vindklaffen på utsiden av glidelåsen gir ekstra beskyttelse mot kald luft og fuktighet. Vindklaffen har dessuten et mykt fleecefôr øverst.

Egenskaper:
• Elastisk og regulerbar ermavslutning
• To sidelommer
• Meshfôr i våre klassiske striper
• Materiale i resirkulert polyester
• Regulerbar vidde nederst
• Fleecefôr nederst på ermene

Yttertøy merket PO.P WeatherPRO® oppfyller alle våre krav til funksjonsytterplagg både når det gjelder slitestyrke, vanntetthet, pusteevne og barnesikkerhet.

Produksjonsland:Kina
Fabrikk:Hangzhou Hualan Garments Co Ltd
Les mer
Legg til ønskeliste
 
Recycled Polyester

Vi bruker resirkulert polyester for å redusere ressursbruken og minske både CO2-utslipp og vannforbruk. Mesteparten av materialet stammer fra resirkulerte PET-flasker.

Reflekser 3/3

Det er viktig å synes i mørket – plagget har 3M-reflekser med 360 graders synlighet, noe som betyr at barnet synes godt fra alle kanter.

Vannavvisende med BIONIC FINISH ECO

Plagget er behandlet med BIONIC FINISH ECO-impregnering, som gjør at vanndråpene legger seg utenpå stoffet. Impregneringen holder lenge og reaktiveres av varme fra for eksempel tørketrommel eller tørkeskap.

Recycled Polyamide

Bruken av resirkulert polyamid gir redusert bruk av nye fibrer, noe som bidrar til å bevare jordens ressurser. Mesteparten av materialet stammer fra gamle fiskegarn.

Vindtetthet 3/3

Plagget er fremstilt i et helt vindtett materiale som gjør at barnet kan holde varmen ved at vinden stenges ute, slik at leken kan fortsette selv i storm og kald vind.

Teipede sømmer

Vanndammenes beste venn – plagget har helteipede sømmer som stenger vann ute, slik at barnet fritt kan utforske det våte element.

Slitestyrke 3/3

Plagget har gjennomgått strenge tester for å oppnå maksimal slitestyrke (5000 omdreininger, 180 grit, 12 kPa). Materialet er laget for å tåle all mulig lek i lang tid.

Pusteevne 3/3

Det skal være behagelig å leke – plagget har meget god pusteevne, minst 7000 g/m2/24 t. Det slipper altså ut varme og fuktighet ved behov, slik at barnet holder seg varmt og tørt også under aktiv lek.

Vanntetthet 3/3

Plagget er fremstilt i et vanntett materiale, med vannsøyle minst 10 000 – det betyr at barnet kan være ute i pøsregn uten problem.

Materiale og stell

Bærekraft

Anmeldelser

Levering og retur