Det virker som om du bruker en gammel nettleser, det kan ikke gjøre alt fungerer eller ser ut som det skal.

Nyfødt

TIPS TIL DE MINSTE

Her finner du de myke babyklærne som alle nybakte foreldre trenger. Vi har alt fra luer og sokker til bodyer og pyjamas til din nyfødte – alt i økologisk bomull.

Les mer
Filter
235 artikler
Sorter
1
2
3
4
Vis 64 av 235 artikler

Første tid med baby

Vi har produkter og klær som passer perfekt for den første tiden med baby. PO.P MAMA er vår serie mammaklær som består av et par myke gravidbukser i tynn bomullsjersey og en komfortabel ammetopp med vårt klassiske stripe mønster. Våre gravidbukser er sydd med ekstra myke sømmer og har en lang, nedbrettbar kant i midjen som gir god støtte til magen. Ammetoppen er designet for å gjøre amming så smidig som mulig, med ekstra stoff for å brette opp og til siden over brystene.

Når det gjelder produkter for nyfødte, finner du også dem hos oss. Vi har klær for prematur fra størrelse 44 og oppover. I vårt sortiment finner du bodys, bukser, heldrakter og tilbehør i økologisk bomull og sertifiserte materialer, nøye utvalgt for å være så skånsomme som mulig.

Vi har også en praktisk bæresele som du kan bære babyen i fra dag én. En super smart måte å være nær og samtidig ha hendene fri i den aller første tiden med en nyfødt. Vår stripete sovepose er et praktisk alternativ til dyne som ikke risikerer å bli sparket bort av små føtter eller ende opp over ansiktet. Soveposen er lett polstret og passer utmerket både i sengen og i vognen. Den har en lang glidelås som kan åpnes helt rundt.

Alle våre produkter er laget for å vare lenge, så når klærne vokser ut eller produktene ikke lenger brukes, håper vi at du gir dem videre til søsken, venner eller selger dem brukt. På denne måten kan de glede flere. Vårt mål: minst tre barn i hvert plagg.