Det virker som om du bruker en gammel nettleser, det kan ikke gjøre alt fungerer eller ser ut som det skal.
2 Anmeldelser

Vid velurbukse

120 NOK299 NOKFarge: Rødbrun
Velg størrelseStørrelsesguide
869298104110116122 - 128134 - 140146 - 152
Åpent kjøp 30 dagerLeveringstid: 2-7 virkedagerFri frakt ved kjøp over 499 kr
Web lager0Se lagerstatus i butikk
SALE
Produkt detaljer
2 Anmeldelser

Vid ankellang velurbukse. Passer ypperlig for alle anledninger! Buksen er fremstilt i både myk økologisk bomull og resirkulert polyester. Elastisk midje som kan reguleres med knapphullsstrikk.

• Regulerbar midje med knapphullsstrikk

Les mer

Legg til ønskeliste
Recycled Polyester

Vi bruker resirkulert polyester for å redusere ressursbruken og minske både CO2-utslipp og vannforbruk. Mesteparten av materialet stammer fra resirkulerte PET-flasker.

Materiale og stell

Materiale

80% Økologisk bomull

20% Resirkulert polyester

Pleieråd

Vask

40 °C maskinvask varm

Må ikke blekes

Tørketromles ved middels varme

Må ikke strykes

Må ikke renses

Råd

I vår vaskeguide finner du informasjon om hvordan du vasker og tar vare på plaggene dine på best mulig måte.

Les mer

Bærekraft

Vi har tenkt bærekraft helt siden starten i 1976. Det betyr at vi i nesten fem tiår har designet og utviklet klær av høy kvalitet som holder lenge. Hva er bærekraft for oss? Å jobbe kontinuerlig for å forbedre og utvikle hver minste detalj, fra vaskelapper til småtråder, for hele tiden å ta bevisste valg og redusere vår påvirkning på mennesker, dyr og miljø. Det beste alle kan gjøre for å spare på jordens ressurser, er å bruke klærne sine lenger. Så lenge som overhodet mulig. Ta godt vare på dem. Og reparere dem når de går i stykker. Alt dette vil vi hjelpe deg med. Derfor vil vi fortsette å designe klær av høy kvalitet som kan brukes, slites og elskes lenge. Klær som kan gis videre til neste barn når de er blitt for små. Og neste. Det er bærekraft for oss.

Recycled Polyester

Det gjenvunne polyesteret vi bruker kommer fra gamle PET-flasker.Polyester kommer fra ikke-fornybare kilder. Å bruke gjenvunnet polyester minsker forbruket av nye fibre fra disse kildene og bevarer jordens ressurser.

GOTS Made With Organic Cotton

Minst 70% av fiberinnholdet er økologisk. Alle stadier av produksjonskjeden har blitt kontrollert, fra den økologiske bomullen til det ferdige produktet, der avlingen har en mindre påvirkning på jorden og menneskene som dyrker bomullen.

Anmeldelser

Levering og retur

Levering & retur

Levering

Vi tilbyr fri frakt over 499 kr, og leveringstiden er 1–4 dager. I kassen vises de tilgjengelige leveringsalternativene på bakgrunn av postnummeret som ordren skal leveres til.

 

Retur

Bestillinger som er gjort på nettstedet, kan returneres i våre fysiske butikker eller sendes tilbake til lageret vårt. Gebyret for å sende varer i retur til lageret er 45 kr. VIP-medlemmer slipper å betale gebyr.