Det virker som om du bruker en gammel nettleser, det kan ikke gjøre alt fungerer eller ser ut som det skal.
ASTRID LINDGREN & ILON WIKLAND
0 Anmeldelser

Bok-Jul i Bakkebygrenda

229 NOKFarge: Hvit
Velg størrelse
One size
Åpent kjøp 30 dagerLeveringstid: 2-7 virkedagerFri frakt ved kjøp over 499 kr
Web lagerSe lagerstatus i butikk
Produkt detaljer
0 Anmeldelser

Å, så gøy det er med jul! Alle barna i Bakkebygrenda hjelper til med juleforberedelsene. De setter opp kornnek til småfuglene og de går i skogen og hogger fire juletrær, et til Nordgården, et til Mellomgården og et til Sørgården. Det dufter herlig av pepperkaker og julegavelakk, og alt er så vakkert og fylt med julestemning.

En av de aller mest populære bildebøkene av Astrid Lindgren er en frittstående fortelling om barna i Bakkebygrenda som feirer jul, illustrert av Ilon Wikland.

Produksjonsland:Latvia
Fabrikk:
Les mer

Legg til ønskeliste

Materiale og stell

Materiale

100% Papir

Pleieråd

Vask

Råd

I vår vaskeguide finner du informasjon om hvordan du vasker og tar vare på plaggene dine på best mulig måte.

Les mer

Bærekraft

Vi har tenkt bærekraft helt siden starten i 1976. Det betyr at vi i nesten fem tiår har designet og utviklet klær av høy kvalitet som holder lenge.

Hva er bærekraft for oss? Å jobbe kontinuerlig for å forbedre og utvikle hver minste detalj, fra vaskelapper til småtråder, for hele tiden å ta bevisste valg og redusere vår påvirkning på mennesker, dyr og miljø.

Det beste alle kan gjøre for å spare på jordens ressurser, er å bruke klærne sine lenger. Så lenge som overhodet mulig. Ta godt vare på dem. Og reparere dem når de går i stykker. Alt dette vil vi hjelpe deg med. Derfor vil vi fortsette å designe klær av høy kvalitet som kan brukes, slites og elskes lenge. Klær som kan gis videre til neste barn når de er blitt for små. Og neste. Det er bærekraft for oss.

Levering og retur

Levering & retur

Levering

Vi tilbyr fri frakt over 499 kr, og leveringstiden er 1–4 dager. I kassen vises de tilgjengelige leveringsalternativene på bakgrunn av postnummeret som ordren skal leveres til.

 

Retur

Bestillinger som er gjort på nettstedet, kan returneres i våre fysiske butikker eller sendes tilbake til lageret vårt. Gebyret for å sende varer i retur til lageret er 45 kr. VIP-medlemmer slipper å betale gebyr.