Det virker som om du bruker en gammel nettleser, det kan ikke gjøre alt fungerer eller ser ut som det skal.
1 Anmeldelser

Kavatsko Fiskeby

210 NOK699 NOKFarge: Svart
Velg størrelseStørrelsesguide
20212223
Utvidet åpent kjøp t.o.m. 9/1 2024Leveringstid: 2-7 virkedagerFri frakt ved kjøp over 499 kr
Web lagerSe lagerstatus i butikk
SALE
Produkt detaljer
1 Anmeldelser

Smidig sneaker fremstilt i solid og vannavstøtende Cross Country (XC)-lær som er pustende. Modellen har ekstra forsterkning foran på tåen. Den vide åpningen gjør dem enkle å ta av og på, og den praktiske borrelåsåpningen er enkel å justere etter foten. Passformen er nøye testet, og modellen sitter perfekt på de aller fleste føtter. Fleecefôr innvendig og støtdempende innersåle i mikrofiber gjør skoen behagelig å ha på. Yttersålen er av gummi, som gir godt grep og god avrulling. Inneholder garantert ingen fluorkarboner. Enkel å rengjøre med vann og et mildt rengjøringsmiddel. Kan impregneres og pusses med skokrem ved stor slitasje. Må ikke tørkes i sterk varme. Glem ikke innsiden – tøm ut eventuell grus og sand. Modell: Fiskeby


Produksjonsland: Bosnia og Herzegovina
Fabrikk: Kavat D.O.O.
Les mer på https://www.polarnopyret.no/pop-cares/vare-leverandorer

Produksjonsland:Bosnia
Fabrikk:Kavat D.O.O.
Les mer

Legg til ønskeliste

Materiale og stell

Materiale

100% Lær

50% Polyester

50% Ullmix

100% Syntetisk gummi

100% Mikrofiber

Pleieråd

Vask

Skal ikke vaskes

Må ikke blekes

Tørketromles ved lav varme

Må ikke strykes

Må ikke renses

Råd

I vår vaskeguide finner du informasjon om hvordan du vasker og tar vare på plaggene dine på best mulig måte.

Les mer

Bærekraft

Vi har tenkt bærekraft helt siden starten i 1976. Det betyr at vi i nesten fem tiår har designet og utviklet klær av høy kvalitet som holder lenge.

Hva er bærekraft for oss? Å jobbe kontinuerlig for å forbedre og utvikle hver minste detalj, fra vaskelapper til småtråder, for hele tiden å ta bevisste valg og redusere vår påvirkning på mennesker, dyr og miljø.

Det beste alle kan gjøre for å spare på jordens ressurser, er å bruke klærne sine lenger. Så lenge som overhodet mulig. Ta godt vare på dem. Og reparere dem når de går i stykker. Alt dette vil vi hjelpe deg med. Derfor vil vi fortsette å designe klær av høy kvalitet som kan brukes, slites og elskes lenge. Klær som kan gis videre til neste barn når de er blitt for små. Og neste. Det er bærekraft for oss.

Anmeldelser

Levering og retur

Levering & retur

Levering

Vi tilbyr fri frakt over 499 kr, og leveringstiden er 1–4 dager. I kassen vises de tilgjengelige leveringsalternativene på bakgrunn av postnummeret som ordren skal leveres til.

 

Retur

Bestillinger som er gjort på nettstedet, kan returneres i våre fysiske butikker eller sendes tilbake til lageret vårt. Gebyret for å sende varer i retur til lageret er 45 kr. VIP-medlemmer slipper å betale gebyr.