Det virker som om du bruker en gammel nettleser, det kan ikke gjøre alt fungerer eller ser ut som det skal.
1 Anmeldelser

Lære-å-gå-sko Kavat Edsbro XC

384 NOK549 NOKFarge: Mørkblå
Velg størrelse
1920212223
Åpent kjøp 30 dagerLeveringstid: 2-7 virkedagerFri frakt ved kjøp over 499 kr
Web lagerSe lagerstatus i butikk
SALE
Produkt detaljer
1 Anmeldelser

Lære å gå-sko, Kavats klassiske og populære signatursko som aldri går av moten. Den beste skoen for de første skrittene! Skoen er fremstilt i skinn (Cross Country-lær) som er behandlet slik at det er vann- og smussavvisende samtidig som det puster og er meget slitesterkt. Den vide åpningen og passformen gjør at skoen passer perfekt på de aller fleste føtter. Den har skinnfôr inni og forsterkning både fremme i tåen og bak ved hælen for å beskytte og holde foten på plass. Den myke og støtdempende innersålen er pustende, noe som gjør skoen behagelig å ha på. Yttersålen er fremstilt i gummi, som gir meget godt grep og god avrulling. I likhet med alle øvrige Kavat-sko inneholder skoen naturligvis ikke teflon, PTFE eller andre fluorerende hydrokarboner. Vedlikeholdsråd: Enkel å rengjøre med vann og et mildt rengjøringsmiddel. Kan impregneres og pusses med skokrem ved stor slitasje. Må ikke tørkes i sterk varme. Glem ikke innsiden – tøm ut eventuell grus og sand. Modell: Edsbro XC Passform: Normal Ca. innermål. 19-121 mm 22- 142 mm 20- 128 mm 23- 148 mm 21- 135 mm 24- 154 mm Denne typen sko skal være mellom 1 og 1,5 cm lengre enn foten når den tas i bruk. • Type: Klassisk lære-å-gå-sko • Overdel: Cross Country lær (XC), kromfritt • Fôr: Kromfritt lær • Innersåle: Støtdempende mikrofiber • Yttersåle: Gummi (TPR)


Produksjonsland: Bosnia og Herzegovina
Fabrikk: Kavat D.O.O.
Les mer på https://www.polarnopyret.no/pop-cares/vare-leverandorer

Les mer

Legg til ønskeliste

Materiale og stell

Materiale

100% Lær

100% Lær

100% Syntetisk gummi

100% Mikrofiber

Pleieråd

Vask

Skal ikke vaskes

Må ikke blekes

Må ikke tørketromles

Må ikke strykes

Må ikke renses

Råd

I vår vaskeguide finner du informasjon om hvordan du vasker og tar vare på plaggene dine på best mulig måte.

Les mer

Anmeldelser

Levering og retur

Levering & retur

Levering

Vi tilbyr fri frakt over 499 kr, og leveringstiden er 1–4 dager. I kassen vises de tilgjengelige leveringsalternativene på bakgrunn av postnummeret som ordren skal leveres til.

 

Retur

Bestillinger som er gjort på nettstedet, kan returneres i våre fysiske butikker eller sendes tilbake til lageret vårt. Gebyret for å sende varer i retur til lageret er 45 kr. VIP-medlemmer slipper å betale gebyr.