Det virker som om du bruker en gammel nettleser, det kan ikke gjøre alt fungerer eller ser ut som det skal.
1 Anmeldelser

Vaskepose Guppyfriend

299 NOKFarge: Hvit
Velg størrelse
Onesize
Åpent kjøp 30 dagerLeveringstid: 2-7 virkedagerFri frakt ved kjøp over 499 kr
Web lagerSe lagerstatus i butikk
Produkt detaljer
1 Anmeldelser

Vaskepose til syntetiske klær. Posen hindrer at mikroplast* fra syntetiske klær, for eksempel fleeceplagg, havner i innsjøer og hav. Samtidig gir den myke overflaten mindre tap av fiber, noe som forlenger tøyets levetid.


Legg plaggene dine i posen og vask som vanlig. Bruk kun flytende vaskemiddel. Ikke legg posen i tørketrommelen etterpå.

Avhengig av hva du vasker, kan det kreve noen omganger før du finner mikrofiber i de øvre hjørnene av Guppyfriend. Fjern fibrene og kast dem i husholdningssøppelet. Det er viktig å ikke skylle ut posen, da mikrofibre vil følge sammen med vannet.

Den mest effektive måten å minimere utslipp av mikrofiber på, er å i så stort omfang som mulig unngå å vaske, minimere sentrifugering, henge klær til tørk, bruke hurtigvaskprogram og bruke Guppyfriend-vaskeposen. Les mer på stopmicrowaste.com/tenfortheocean/

Når vaskeposen din er utslitt, kan du sende den tilbake til Guppy Bag, og de vil resirkulere materialet og i fremtiden gjenvinne det til nye Guppyfriends.

* Mikroplast er et samlebegrep på plastpartikler som er mindre enn 5 millimeter.

Produksjonsland: Kina
Fabrikk: Shandong Binzhou Ruiheng Hometexti Ltd
Les mer på https://www.polarnopyret.no/pop-cares/vare-leverandorer

Produksjonsland:Kina
Fabrikk:
Les mer
Legg til ønskeliste

Materiale og stell

Pleieråd

Vask

40 °C maskinvask varm

Må ikke blekes

Må ikke tørketromles

Må ikke strykes

Må ikke renses

Råd

I vår vaskeguide finner du informasjon om hvordan du vasker og tar vare på plaggene dine på best mulig måte.

Les mer

Bærekraft

Vi har tenkt bærekraft helt siden starten i 1976. Det betyr at vi i nesten fem tiår har designet og utviklet klær av høy kvalitet som holder lenge.

Hva er bærekraft for oss? Å jobbe kontinuerlig for å forbedre og utvikle hver minste detalj, fra vaskelapper til småtråder, for hele tiden å ta bevisste valg og redusere vår påvirkning på mennesker, dyr og miljø.

Det beste alle kan gjøre for å spare på jordens ressurser, er å bruke klærne sine lenger. Så lenge som overhodet mulig. Ta godt vare på dem. Og reparere dem når de går i stykker. Alt dette vil vi hjelpe deg med. Derfor vil vi fortsette å designe klær av høy kvalitet som kan brukes, slites og elskes lenge. Klær som kan gis videre til neste barn når de er blitt for små. Og neste. Det er bærekraft for oss.

Anmeldelser

Levering og retur

Levering & retur

Levering

Vi tilbyr fri frakt over 499 kr, og leveringstiden er 1–4 dager. I kassen vises de tilgjengelige leveringsalternativene på bakgrunn av postnummeret som ordren skal leveres til.

 

Retur

Bestillinger som er gjort på nettstedet, kan returneres i våre fysiske butikker eller sendes tilbake til lageret vårt. Gebyret for å sende varer i retur til lageret er 45 kr. VIP-medlemmer slipper å betale gebyr.