Det virker som om du bruker en gammel nettleser, det kan ikke gjøre alt fungerer eller ser ut som det skal.
PO.P Weather Pro®
1 Anmeldelser

Stormy skalljakke

999 NOK
ECO-impregneringPustendeLag 3RefleksmaterialeHakebeskyttelseAvtakbar hetteLes detaljer
Farge: Mørkblå
Velg størrelseStørrelsesguide
80869298104110116122128134140146152
Åpent kjøp 30 dagerLeveringstid: 2-7 virkedagerFri frakt ved kjøp over 499 kr
Web lagerSe lagerstatus i butikk
Produkt detaljer
1 Anmeldelser

Testvinnende skalljakke

ECO-impregneringPustendeLag 3RefleksmaterialeHakebeskyttelseAvtakbar hetteResirkulert materialeVindtettVanntettSlitesterkForsterketVindklaffTestvinnerFormsydde ermerTeipede sømmer

Vår klassiske skalljakke i vind- og vanntett materiale. Et perfekt lekeplagg som tåler slitasje!

Jakken er i et slitesterkt materiale og har dessuten god pusteevne. Den har stripet meshfôr og avtakbar hette som kan festes med trykknapper. Hetten er dessuten regulerbar og har strikk i sidene. Jakken er elastisk nederst på ermene og kan reguleres med borrelås, og de formsydde ermene gir perfekt passform. Plaggets helteipede sømmer gjør det helt vanntett, og vindklaffen på innsiden av glidelåsen gir ekstra beskyttelse mot kald luft og fuktighet. Vindklaffen har dessuten et mykt fleecefôr øverst. Den unike knappeløsningen på skalljakken gjør den enkel å feste til vår vindfleece.
Lag 3 – ytterlag som holder på varmen og beskytter mot all slags vær.
Jakken har dessuten følgende egenskaper: • Elastisk og regulerbar ermavslutning • To sidelommer • Meshfôr i våre klassiske striper • Fôr i resirkulert polyester • Regulerbar vidde nederst • Fleecefôr nederst på ermene

Yttertøy merket PO.P WeatherPRO® oppfyller alle våre krav til funksjonsytterplagg både når det gjelder slitestyrke, vanntetthet, pusteevne og barnesikkerhet. Med yttertøy merket PO.P WeatherPRO® er du alltid garantert:

Produksjonsland: Kina
Fabrikk: Hangzhou Yue Hua Garments Co Ltd
Les mer på polarnopyret.se/pop-cares/vara-leverantorer

Produksjonsland:Kina
Fabrikk:
Les mer

Legg til ønskeliste
 
Pusteevne 2/3

Plagget har god pusteevne, minst 3000 g/m2/24 t. Det transporterer altså vekk varme og fuktighet, slik at barnet kan ha det behagelig også når leken går hardt for seg.

Vindtetthet 3/3

Plagget er fremstilt i et helt vindtett materiale som gjør at barnet kan holde varmen ved at vinden stenges ute, slik at leken kan fortsette selv i storm og kald vind.

Forsterkede områder

Gode klær skal tåle stor slitasje – plagget er forsterket med ekstra slitesterkt materiale på knær og i baken, slik at det tåler livlig lek både oppover og nedover.

Teipede sømmer

Vanndammenes beste venn – plagget har helteipede sømmer som stenger vann ute, slik at barnet fritt kan utforske det våte element.

Avtakbar hette

Av sikkerhetsmessige årsaker er hetten enkel å kneppe av med trykknapper, slik at barnet ikke risikerer å bli sittende fast i noe under leken.

Materiale og stell

Bærekraft

Anmeldelser

Levering og retur