Det virker som om du bruker en gammel nettleser, det kan ikke gjøre alt fungerer eller ser ut som det skal.
0 Anmeldelser

Pile-fleecejakke vindtett voksen

NOK 799Farge: Mørkblå
Velg størrelseStørrelsesguide
SML
Åpent kjøp 30 dagerLeveringstid: 2-7 virkedagerFri frakt ved kjøp over 499 kr
Web lagerSe lagerstatus i butikk
Produkt detaljer
0 Anmeldelser

Nyhet! Endelig er den her! Vår egen pile-fleecejakke i voksenstørrelser. Jakken er fremstilt i et vind- og vanntett materiale med god pusteevne. Glidelåsen har hakebeskyttelse og vindklaff på innsiden som gir ekstra beskyttelse mot kald luft. Størrelsene i voksentøyet vårt følger standard, så velg størrelsen du pleier å kjøpe. Lag 3 – ytterlag som holder på varmen • Vindtett • God pusteevne >3000 g/m2/24 t • Vanntett materiale. Materialets vannsøyle er >3000 mm • YKK-glidelås • Hakebeskyttelse på glidelås • Ribbestrikket vrangbord nederst på ermene • Én brystlomme med glidelås • To lommer foran Produksjonsland: Kina Fabrikk: Anhui New Colour Clothing Co Ltd Les mer på polarnopyret.no/pop-cares/vare-leverandorer

Produksjonsland:Kina
Fabrikk:
Les mer
Legg til ønskeliste
Recycled Polyester

Vi bruker resirkulert polyester for å redusere ressursbruken og minske både CO2-utslipp og vannforbruk. Mesteparten av materialet stammer fra resirkulerte PET-flasker.

Materiale og stell

Pleieråd

Vask

40 °C maskinvask varm

Må ikke blekes

Må ikke tørketromles

Må ikke strykes

Må ikke renses

Råd

I vår vaskeguide finner du informasjon om hvordan du vasker og tar vare på plaggene dine på best mulig måte.

Les mer

Bærekraft

Vi har tenkt bærekraft helt siden starten i 1976. Det betyr at vi i nesten fem tiår har designet og utviklet klær av høy kvalitet som holder lenge.

Hva er bærekraft for oss? Å jobbe kontinuerlig for å forbedre og utvikle hver minste detalj, fra vaskelapper til småtråder, for hele tiden å ta bevisste valg og redusere vår påvirkning på mennesker, dyr og miljø.

Det beste alle kan gjøre for å spare på jordens ressurser, er å bruke klærne sine lenger. Så lenge som overhodet mulig. Ta godt vare på dem. Og reparere dem når de går i stykker. Alt dette vil vi hjelpe deg med. Derfor vil vi fortsette å designe klær av høy kvalitet som kan brukes, slites og elskes lenge. Klær som kan gis videre til neste barn når de er blitt for små. Og neste. Det er bærekraft for oss.

Levering og retur

Levering & retur

Levering

Vi tilbyr fri frakt over 499 kr, og leveringstiden er 1–4 dager. I kassen vises de tilgjengelige leveringsalternativene på bakgrunn av postnummeret som ordren skal leveres til.

 

Retur

Bestillinger som er gjort på nettstedet, kan returneres i våre fysiske butikker eller sendes tilbake til lageret vårt. Gebyret for å sende varer i retur til lageret er 45 kr. VIP-medlemmer slipper å betale gebyr.