Det virker som om du bruker en gammel nettleser, det kan ikke gjøre alt fungerer eller ser ut som det skal.
RECYCLEDPOLYESTER

Skalljakke flexisize rosa

1 299 kr
Inkl. moms
Velg farge
Velg størrelse Størrelsesguide
Tilgjengelig på lager

Informasjon

Vår flexisizejakke kan vokse opptil 1,5 størrelse fra angitt størrelse ved hjelp av knapphullsstrikk på innsiden av ermene. Kjøp barnets aktuelle størrelse og juster armlengden etter hvert som barnet vokser. Når plagget skal gå i arv til et mindre barn, justerer du bare størrelsen tilbake igjen.
OBS! Jakken leveres i sin største størrelse, noe som betyr at du først må forkorte plagget til opprinnelig størrelse og deretter justere ermlengden etter hvert. Jakkens opprinnelige størrelse finner du enkelt mellom de røde markeringene på knapphullsstrikken. Merk at jakken har to justeringer i hvert erme for at passformen skal bli så god som mulig.

Skalljakken er myk og smidig, og fremstilt i vind- og vanntett materiale.
Materialet er slitesterkt og har dessuten god pusteevne. Jakken er fremstilt i 100 % resirkulert polyester og har en avtakbar hette som kan festes med trykknapper. Hetten er dessuten regulerbar og har strikk i sidene. Jakken er forsterket bak og nederst på ermene, som er elastiske og kan reguleres med borrelås. De formsydde ermene gir perfekt passform. Plaggets helteipede sømmer gjør det helt vanntett, og vindklaffen på utsiden og innsiden av glidelåsen gir ekstra beskyttelse mot kald luft og fuktighet. Vindklaffen har dessuten et mykt fleecefôr øverst.

Lag 3 – ytterlag som holder på varmen og beskytter mot all slags vær.
Jakken har dessuten følgende egenskaper: • Justerbar ermlengde • Elastiske og regulerbare ermavslutninger • To sidelommer med glidelås • Myk fleece på innsiden av kragen, vindklaffen og nederst på ermene • Avtakbar og justerbar hette • Regulerbar vidde nederst.

Yttertøy merket PO.P WeatherPRO® oppfyller alle våre krav til funksjonsytterplagg både når det gjelder slitestyrke, vanntetthet, pusteevne og barnesikkerhet. Med ytterplagg merket PO.P WeatherPRO® er du alltid garantert:

Produksjonsland: Kina
Fabrikk: Quality & Beauty Garments Co Ltd
Les mer på https://www.polarnopyret.no/pop-cares/vare-leverandorer

Farge: Rosa

Materialer: Ytterstoff: 100 % resirkulert polyester Fôr: 100 % resirkulert polyester

Artikkelnr: 60517129

40 °C maskinvask varm
Må ikke blekes
Tørketromles ved lav varme
Må ikke strykes
NoDryclean
På tøyetiketten i våre plagg finner du informasjon om hvordan du beskytter ditt plagg på best mulig måte
RECYCLEDPOLYESTER