Det virker som om du bruker en gammel nettleser, det kan ikke gjøre alt fungerer eller ser ut som det skal.

Konkurranseregler

Vurderer du å delta i en av konkurransene våre? Da bør du lese vilkårene! For å delta må du ha fylt 18 år og være folkeregistrert i Norge. Som deltaker i en av konkurransene våre er du selv ansvarlig for at person/verge i bidraget har samtykket i å være med på bilde/i video. Vinnerne samtykker i at deres navn og konkurransebidrag kan bli publisert på Polarn O. Pyrets Instagram, Facebook og på hjemmesiden vår, samt gir samtykke i henhold til lov om navn og bilde i reklame til at foto og/eller navn på person i konkurransebidraget brukes i Polarn O. Pyrets markedsføring.


Samtlige rettigheter, inklusive immaterielle rettigheter (f.eks. opphavsrett) til konkurransebidraget ditt, som du sender inn til konkurransen, tilhører Polarn O. Pyret. Vi står fritt til å bruke dette i alle sammenhenger og fritt overføre, leie og endre det.


OBS: For å delta i våre Instagram-konkurranser må du ha en åpen Instagram-profil - ellers er vi ikke i stand til å se bidraget/bidragene fra deg.


Vi behandler personopplysningene dine for å kunne gjennomføre konkurransen og kunne kommunisere med deg i løpet av konkurransen. I personvernreglene våre kan du lese mer om hvordan, hvorfor og hvor lenge vi behandler personopplysningene dine. Du kan også lese om hvilke rettigheter du har når vi behandler personopplysningene dine. For eksempel din rett til innsyn og din rett til retting.


Vinnere kåres av en upartisk jury fra Polarn O. Pyret. Juryen kårer bidraget/bidragene som den finner mest inspirerende/kreative, og juryens beslutning kan ikke påklages. Polarn O. Pyret er ikke ansvarlig for tekniske problemer på konkurransekanalens plattform som for eksempel medfører at bidrag ikke vises. Spesifikke vilkår for hver konkurranse kommuniseres i hvert enkelt tilfelle og kan avvike når det gjelder hvilken plattform konkurransen foregår på, hvor lenge konkurransen pågår, hva som kreves for å delta, utslagsgivende kriterier for å vinne, gevinstens verdi, når vinneren kontaktes og hvordan resultatene offentliggjøres samt juryens sammensetning.


Det er gratis å delta i konkurransene våre. Vinneren står selv for eventuell premieskatt. Premien kan ikke byttes mot penger, og retten til å hente ut premien er personlig og kan ikke overføres til andre. Hold oversikt over alle våre konkurranser, premier og hvordan du deltar i hver enkelt konkurranse – følg oss på vår Instagram og Facebook