Det virker som om du bruker en gammel nettleser, det kan ikke gjøre alt fungerer eller ser ut som det skal.

Konkurranseregler

Vurderer du å delta i en av konkurransene våre? Da bør du lese vilkårene!

For å delta må du ha fylt 18 år og være folkeregistrert i Norge. Som deltaker i en av konkurransene våre er du selv ansvarlig for at person/verge i bidraget har samtykket i å være med på bilde/i video. Vinnere samtykker i at deres navn og konkurransebidrag kan bli publisert på Polarn O. Pyrets Instagram, Facebook og nettside. OBS: For å delta i våre Instagram-konkurranser må du ha en åpen Instagram-profil - ellers er vi ikke i stand til å se bidraget/bidragene fra deg.

Før og etter konkurransen kan personopplysninger bli behandlet for å kommunisere med deg som deltaker, for eksempel i forbindelse med bekreftelse på påmeldinger, spørsmål eller evalueringer, med det formål å identifisere deg og eventuelt kontrollere alderen din samt kåre vinnere og formidle premier.

 

Personopplysninger som kan bli samlet inn: Navn, kontaktopplysninger som e-post, telefonnummer og adresse samt eventuelle opplysninger som er gitt i konkurransebidrag. Opplysningene vil bare bli brukt i forbindelse med konkurransen og lagres frem til konkurransen er avsluttet. Personopplysningene videreformidles ikke til tredjepart. (Lovlig grunn: Berettiget interesse)

 

Vinnere kåres av en upartisk jury fra Polarn O. Pyret. Juryen kårer bidraget/bidragene som den finner mest inspirerende/kreative, og juryens beslutning kan ikke påklages. Polarn O. Pyret er ikke ansvarlig for tekniske problemer på konkurransekanalens plattform som for eksempel medfører at bidrag ikke vises.

 

Eventuell premieskatt betales av vinnerne. Premiene er forskjellige for hver konkurranse. Hold oversikt over alle våre konkurranser, premier og hvordan du deltar i hver enkelt konkurranse – følg oss på vår Instagram og Facebook.

 

Lykke til!