Det virker som om du bruker en gammel nettleser, det kan ikke gjøre alt fungerer eller ser ut som det skal.

Personvernpolicy

Vi bryr oss om og prioriterer din integritet. Det er derfor selvsagt for oss alltid å arbeide for å beskytte dine personopplysninger på best mulig måte. I disse retningslinjene for personvern vil vi informere deg om hvordan vi behandler personopplysningene dine samt hvilke rettigheter du har.

Når du handler hos oss behandler vi personopplysningene dine først og fremst for å gjennomføre kjøpet og oppfylle de forpliktelsene som følger av avtalen med deg som kunde. Når du er medlem i vår kundeklubb behandler vi personopplysningene dine første og fremst for å oppfylle våre forpliktelser overfor deg i samsvar med medlemsvilkårene, eksempelvis for å gi deg bonus på kjøpene dine samt for å sende deg tilpassede tilbud og informasjon til deg og dine sosiale kanaler.

 

Under beskriver vi mer i detalj hvordan og hvorfor vi behandler personopplysningene dine samt hvordan du kan påvirke vår behandling av dine personopplysninger. Vi beskriver, selv om du må oppgi opplysningene til oss, hvorfra opplysningene kommer og til hvem og hvor vi overfører opplysningene dine.

 

Klikk her: Personvernpolicy Polarn O. Pyret