Det virker som om du bruker en gammel nettleser, det kan ikke gjøre alt fungerer eller ser ut som det skal.
Funksjonelle ytterklær for

et nordisk klima

La barnet få utforske verden i våre PO.P WeatherPRO-merkede funksjonsytterplagg som beskytter, varmer og holder barnet tørt. Merkingen er en garanti for at klærne har alle funksjonene som vi krever av nettopp funksjonsytterplagg. Uansett årstid og aktivitet tåler våre skallklær og fôrede ytterplagg alle utfordringer.

Med mer enn 40 års erfaring med å holde barn tørre og varme i all slags vær er Polarn O. Pyret eksperter på ytterklær for barn.

Vi lager plagg som tåler å bli elsket lenge – og som til slutt kan gå i arv til neste barn og neste der igjen. Våre multifunksjonelle skallklær og fôrede ytterplagg som er merket med PO.P WeatherPRO®, har alle de viktige funksjonene som kreves for at barnet skal ha det bra og kunne leke fritt i all slags vær. Du kan alltid føle deg trygg på at plagg som er merket med PO.P WeatherPRO®, oppfyller alle våre krav til funksjonsytterplagg med hensyn til både slitestyrke, vanntetthet, pusteevne og barnesikkerhet.

Slitesterke ytterklær som lar barn få være barn!

Med ytterplagg merket PO.P WeatherPRO® er du alltid garantert:
Vanntetthet 3/3

Plagget er fremstilt i et vanntett materiale, med vannsøyle minst 10 000 – det betyr at barnet kan være ute i pøsregn uten problem.

Vindtetthet 3/3

Plagget er fremstilt i et helt vindtett materiale som gjør at barnet kan holde varmen ved at vinden stenges ute, slik at leken kan fortsette selv i storm og kald vind.

Reflekser 3/3

Det er viktig å synes i mørket – plagget har 3M-reflekser med 360 graders synlighet, noe som betyr at barnet synes godt fra alle kanter.

Forsterkede områder

Gode klær skal tåle stor slitasje – plagget er forsterket med ekstra slitesterkt materiale på knær og i baken, slik at det tåler livlig lek både oppover og nedover.

Slitestyrke 3/3

Plagget har gjennomgått strenge tester for å oppnå maksimal slitestyrke (5000 omdreininger, 180 grit, 12 kPa). Materialet er laget for å tåle all mulig lek i lang tid.

Teipede sømmer

Vanndammenes beste venn – plagget har helteipede sømmer som stenger vann ute, slik at barnet fritt kan utforske det våte element.

Pusteevne 3/3

Det skal være behagelig å leke – plagget har meget god pusteevne, minst 7000 g/m2/24 t. Det slipper altså ut varme og fuktighet ved behov, slik at barnet holder seg varmt og tørt også under aktiv lek.

Avtakbar hette

Av sikkerhetsmessige årsaker er hetten enkel å kneppe av med trykknapper, slik at barnet ikke risikerer å bli sittende fast i noe under leken.

Slitesterke ytterklær

For å teste slitestyrken benytter vi en røff metode der vi utsetter stoffet for slitasje ved hjelp av et grovt sandpapir under vekt for å simulere barn som leker på ulike typer underlag utendørs. Slitestyrken er minst 5000 omganger, 180 grit, 12 kPa. Uansett aktivitet tåler våre multifunksjonelle PO.P WeatherPRO-plagg utfordringen. Det betyr glade, tørre og varme barn i all slags vær!

Vanntett materiale

Ytterklær som er merket med PO.P WeatherPRO®, er laget av et vanntett materiale med en vannsøyle på minst 10 000 og har dessuten teipede sømmer, noe som betyr at barnet bokstavelig talt kan sitte i en vanndam uten å bli våt på kroppen.

Puster og holder barnet tørt

For aktive barn som liker livlig lek er det viktig at ytterklærne slipper ut varme. Pusteevnen til våre PO.P WeatherPRO-plagg er minst 5000 g/m2/24 t, noe som betyr at barna holder seg varme, men tørre selv når de svetter.

Våre PO.P WeatherPro-plagg er alltid vindtette, noe som betyr at de bidrar til å holde barnet varmt ved å stenge vind ute. Perfekt for vindfulle dager på lekeplassen eller i skolegården!

Holder varmen

Alle fôrede PO.P WeatherPRO-klær er polstret med et tynt og lett Primaloft-fôr som holder barnet tørt og varmt i kulden.

 
Våre mest solide ytterplagg

PO.P WeatherPro

DESIGN SOM VARER, SIDEN 1976

Om Polarn o. pyret

PO.P TAKE CARE

Bærekraftig vask

PO.P TAKE CARE

PO.P Repairs

PLAGG SOM TÅLER Å GÅ I ARV

TRE BARN I HVERT PLAGG, MINST

VIS FILMProdukter fra videoen (5)