Det virker som om du bruker en gammel nettleser, det kan ikke gjøre alt fungerer eller ser ut som det skal.

Barnesikkerhet

For oss er sikre funksjoner like viktig som materialet i klærne, og vi praktiserer nulltoleranse når det gjelder tilbakekalling av produkter av barnesikkerhetsmessige årsaker. Derfor fokuserer vi på tekniske løsninger som reduserer eventuelle farer og som er spesielt beregnet for barn.

Du kan føle deg helt trygg på at vi alltid foretar en risikovurdering av alle plagg for å sikre at de oppfyller våre krav til barnesikkerhet, som ofte er strengere enn det som loven krever. Her finner du noen eksempler på funksjoner som klærne våre har, som gir økt barnesikkerhet: 

 

Capser uten metallspenne 
Capsene våre har aldri metallspenne bak, da disse ofte har skarpe kanter som kan gnage mot barnets sarte hud. 

 
Snor på innsiden 
Jakkene våre strammes på innsiden – snoren er altså plassert inn mot kroppen for å redusere faren for at den setter seg fast i noe.  


Tubeskjerf i stedet for vanlige skjerf
 

Av sikkerhetsmessige årsaker har vi valgt å bare lage tubeskjerf som slutter tett mot halsen i stedet for lange skjerf som lett kan sette seg fast et sted. 

 
Reflekser hele veien rundt 
Ytterplaggene våre har alltid reflekser med 360 graders synlighet for at barna skal synes ordentlig i mørket. 
 

Avtakbare hetter 
Vi har alltid avtakbare hetter på jakker og hoodier til barn fra størrelse 80, for å redusere faren for at plaggene setter seg fast i noe. 
 

Luer som puster  
Luer og forsiden av plagg til de minste barna er ikke vindtette, ettersom små barn kan få problemer med å puste gjennom vindtette plagg hvis de havner over ansiktet.