Det virker som om du bruker en gammel nettleser, det kan ikke gjøre alt fungerer eller ser ut som det skal.

Redd Barna

Alle barn har rett til sin egen framtid. Som Redd Barnas partner er vi stolte av å støtte deres viktige arbeid for å beskytte barn som har det vanskelig.

Om samarbeidet  

Polarn O. Pyret har samarbeidet med Redd Barna siden 2018, og målet er å gi flere barn en trygg oppvekst. Redd Barna hjelper barn i Norge og over hele verden med å få en bedre start  livet, beskyttelse mot vold og overgrep samt mulighet for utdanning. I 2020 nådde Redd Barna ut til 44,9 millioner barn verden over med sitt arbeid. Redd Barna nådde også 38,4 millioner voksne, som på ulike måter påvirker barns liv, blant annet foreldre, verger, lærere, sosialarbeidere, helsearbeidere med flere.  

 

Redd Barna fokuserer på de mest marginaliserte barna, men for å oppnå større effekt av arbeidet hjelper de både barn og voksne. Trygge voksne kan støtte barn til å bli trygge, og trygge barn blir til trygge voksne.  

 

Nedenfor kan du lese mer om de ulike delene av samarbeidet og hvordan du selv kan bidra til at Redd Barna kan fortsette det viktige arbeidet for at alle barn skal ha rett til å vokse opp til sterke og trygge individer.  

 

Vi gir bort overskuddet
Vi tar betalt for poser i butikkene våre og gir overskuddet fra salget til Redd Barnas virksomhet. 

 
20 kroner rekker for eksempel til et av følgende: 

• Et par vintersko til et barn under 12 år.  
• Tre par tykke sokker til et barn i Syria.  
• Vann i én måned til et barn på en skole i Somalia.  
• Medisin til ti barn i Sør-Sudan som er smittet av malaria.  

 

Bli Redd Barna-fadder 

Som Redd Barna-fadder er du med på å redde og endre barns liv - hver dag. Sammen er vi sterkere. Les mer om Redd Barna og bli fadder her.  

 

Takk for at du hjelper oss å hjelpe! 

Gi en gave i koronatiden 

Hverdagen er snudd opp ned. For mange barn i Norge og resten av verden innebærer det å være hjemme fra skolen blandt annet en større risiko for vold og overgrep. Skolen og fritidsaktiviteter sørger for en trygghet noen barn ikke har hjemme. I Norge er barna heldigvis tilbake til skolen men det er likevel et stort behov for å hjelpe til, både her og verden over. Redd Barna tar ikke pause. 
 
Vi fortsetter å beskytte og hjelpe barn, sammen med våre samarbeidspartnere. Bli med og gi flere barn en trygg hverdag!