Det virker som om du bruker en gammel nettleser, det kan ikke gjøre alt fungerer eller ser ut som det skal.

Redd Barna

Alle barn har rett til sin egen framtid. Som Redd Barnas partner er vi stolte av å støtte deres viktige arbeid for å beskytte barn som har det vanskelig.

Om samarbeidet 

Siden 2018 har Polarn O. Pyret samarbeidet med Redd Barna, der målet er at flere barn skal få en trygg oppvekst. Redd Barna hjelper barn i Norge og resten av verden med å få en god start på livet, beskyttelse mot vold og overgrep samt muligheten til å ta en utdannelse. I 2019 hjalp Redd Barna 38,7 millioner barn over hele verden. 3,4 millioner av dem fikk støtte fra direkte innsatser spesifikt for å gi dem trygghet og beskyttelse mot farer.

 

Nedenfor kan du lese mer om de ulike delene av samarbeidet og hvordan du selv kan bidra til at Redd Barna skal kunne fortsette det viktige arbeidet for at alle barn skal ha rett til å vokse opp til sterke og trygge individer. 

 

Vi gir bort overskuddet 
Vi tar betalt for poser i butikkene våre og gir overskuddet fra salget til Redd Barnas virksomhet.  

 

Kjøp en T-skjorte – hjelp andre barn 
Når du kjøper vår fine T-skjorte "Choose kind", går 20 kroner direkte til Redd Barnas arbeid for barn som har det vanskelig. 

20 kroner rekker for eksempel til et av følgende:
 

• Et par vintersko til et barn under 12 år. 
• Tre par tykke sokker til et barn i Syria. 
• Vann i én måned til et barn på en skole i Somalia. 
• Medisin til ti barn i Sør-Sudan som er smittet av malaria. 

 

 

Bli Redd Barna-fadder

Som Redd Barna-fadder er du med på å redde og endre barns liv - hver dag. Sammen er vi sterkere. Les mer om Redd Barna og bli fadder her

 

Takk for at du hjelper oss å hjelpe!

 

Gi en gave i koronatiden

Hverdagen er snudd opp ned. For mange barn i Norge og resten av verden innebærer det å være hjemme fra skolen blandt annet en større risiko for vold og overgrep. Skolen og fritidsaktiviteter sørger for en trygghet noen barn ikke har hjemme. I Norge er barna heldigvis tilbake til skolen, men det er likevel et stort behov for å hjelpe til, både her og verden over. Redd Barna tar ikke pause.

Vi fortsetter å beskytte og hjelpe barn, sammen med våre samarbeidspartnere. Bli med og gi flere barn en trygg hverdag!