Det virker som om du bruker en gammel nettleser, det kan ikke gjøre alt fungerer eller ser ut som det skal.
Bærekraftarbeidet før, nå og i fremtiden

Bærekraftarbeidet før, nå og i fremtiden

Vi har alltid, og vi kommer alltid til å ha, fokus på barnets beste. Derfor har vi siden starten i 1976 hatt som mål å lage klær av høyeste kvalitet. Der slitestyrke, funksjoner og passform holder lenge. Slik at du som forbruker ikke trenger å kjøpe flere plagg enn nødvendig, noe som sparer på jordens allerede begrensede ressurser. Vår ambisjon er også alltid å produsere klærne på en så bærekraftig måte som mulig, samtidig som de oppfyller kvalitetskravene våre.

VIKTIGE BEGIVENHETER I VÅRT ARBEID FOR BÆREKRAFT

 

MÅL INNEN 2020

Innen våren 2020 skal 100 % av all bomullen vår være økologisk.

Innen våren 2020 skal minst halvparten av bomullsplaggene våre være GOTS-sertifisert.

Innen våren 2020 skal 100 % av bomullsplaggene våre opp til størrelse 80 være GOTS-sertifisert. *

 

Å være attraktive på second hand-markedet ser vi som bevis på at klærne holder lenge. Ambisjonen vår er derfor å være det mest søkte varemerket på ledende second hand-sider i de markedene vi finnes. Siden 2009 er vi det mest søkte varemerket i vår kategori på den svenske tjenesten Blocket***.

 

Den ferskeste kundeundersøkelsen viser at 55 % av kundene lar våre ytterplagg arves av minst tre barn, og når det gjelder plaggene for nyfødte er denne andelen 51 %. I fremtiden håper vi at flere plagg får bli med på denne reisen.

 

* Gjelder ikke ytteraccessoirer og sokker

** Gjelder ikke ytterklær eller tilbehør.

*** Kilde: Blocket, Sveriges største marked for kjøp og salg på nettet.

 

Vi er stolte...

over arbeidet vårt for bærekraft, men vi er langt fra fornøyd. Vi hever hele tiden ambisjonsnivået i takt med at utviklingen går fremover, og etterhvert som det oppstår nye muligheter tar vi nye steg i riktig retning. Vi har satt oss høye mål for fremtiden, og her følger noen eksempler på hva vi jobber for å oppnå innen år 2020.