Det virker som om du bruker en gammel nettleser, det kan ikke gjøre alt fungerer eller ser ut som det skal.

Kle barnet riktig i vinter

Er du usikker på hvordan du skal kle barnet ditt om vinteren? I denne veiledningen har vi samlet alle våre beste tips om barnetøy som du trenger når snøen og kulden setter inn. Kle barna så de holder seg varme, tørre og glade hele vinteren – uansett vær!

Barn trenger klær som er tilpasset vær, vind og aktivitet. Kler du barnet etter lag på lag-prinsippet, er dere godt forberedt på alt!  Lag på lag-prinsippet består av tre lag:

Lag 1: Klærne nærmest kroppen, som holder kroppen tørr. Vi anbefaler undertøy i myk og varm ull, som absorberer og slipper ut fuktighet. Handle lag 1 her!

Lag 2: Er det veldig kaldt, kan du bruke et mellomlag som holder kroppen varm. Vi anbefaler en varmende ullfrottéjakke, stretchfleece eller vanlig fleece. Handle lag 2 her!

Lag 3: Det ytterste laget varmer og beskytter mot vind, regn og snø. Vi anbefaler en vind- og vanntett jakke og vinterbukse eller dress, med et lett og fleksibelt fôr som barnet kan bevege seg fritt i under lek. Handle lag 3 her!

Tilbehør En litt tykkere og vindtett vinterlue er deilig når det er veldig kaldt. Vatterte votter/hansker eller tynne ullvotter som lag 1 og vatterte votter utenpå. Rundt halsen anbefaler vi en polokrage i myk ull eller fleece. Handle tilbehør her!

Er du førstegangsforelder, kan det være vanskelig å vite hva det er lurt å tenke på når det er kaldt i været. Her kan du lese mer om hvordan du skal kle babyen din om vinteren og lese mer om lag på lag-prinsippet.

Varmende funksjonsytterplagg

Våre funksjonsytterplagg merket PO.P WeatherPRO® oppfyller alle våre krav til vinterklær. Slitesterke plagg som lar barn få være barn.

Her finner du alle ytterklær merket PO.P WeatherPRO®