Det virker som om du bruker en gammel nettleser, det kan ikke gjøre alt fungerer eller ser ut som det skal.
Gi klærne et langt liv

Gi klærne et langt liv

Et plagg som får et langt liv minsker behovet for å kjøpe flere klær over tid. Det innebærer mindre utslipp av karbondioksid, avfall og energi- og vannforbruk, noe som ellers er nødvendig for å lage nye klær. Plagg med lang levetid bidrar til at vi bruker mindre av jordens allerede begrensede ressurser.

Som klesprodusenter er det derfor vårt ansvar å lage plagg av beste kvalitet. Og du kan hjelpe til ved å ta vare på plagget og siden gi det videre til neste barn. Da har vi sammen gjort en bærekraftig innsast for planeten. 

Derfor har vi samlet tips her om hvordan du kan gi klærne et langt liv!

Vaskeguide

Vaskeråd

Det finnes mange ting du kan gjøre når du vasker for å bevare plagget og være mer skånsom mot miljøet.

Hvis plagget blir ødelag

Mange ganger er det mulig å reparere et plagg som er ødelagt. Du kan lett sy på nye knapper og bytte ut ødelagte fotstrikker.

Reparere plagg
Arve og selg

Arve og selg

Det største beviset på at et plagg er av god kvalitet, er at barnet har vokst ut av det.

Psst...

Det finnes mye du kan gjøre for å forlenge levetiden til plagget. Hvordan du vasker det, at du reparerer det (hvis det er nødvendig) og lar det få en ny eier når barnet til slutt har vokst ut av det, er de tre beste metodene

Vask med Guppyfriend

 

Guppyfriend er en miljøsmart vaskepose som fanger opp partiklene.Den myke posen sørger også for at klærne vaskes mer skånsomt og dermed holder lengre!

 

HANDLE GUPPYFRIEND HER