Det virker som om du bruker en gammel nettleser, det kan ikke gjøre alt fungerer eller ser ut som det skal.

Funksjonelle ytterklær for et nordisk klima

La barnet få utforske verden i våre PO.P WeatherPRO-merkede funksjonsytterplagg som beskytter, varmer og holder barnet tørt. Merkingen er en garanti for at klærne har alle funksjonene som vi krever av nettopp funksjonsytterplagg. Uansett årstid og aktivitet tåler våre skallklær og fôrede ytterplagg alle utfordringer.

Slitesterke ytterklær som lar barn få være barn.

Med ytterplagg merket PO.P WeatherPRO® er du alltid garantert: 


- Slitestyrke minst 5000 omganger, 180 grit, 12 kPa
- Vanntett materiale med vannsøyle på minst 12 000
- Helteipede sømmer som gjør plagget helt vanntett
- Vindtett  materiale som stenger vinden ute
- Pusteevne minst 5000 g/m2/24 t
- Vannavstøtende egenskaper med BIONIC-FINISH® ECO-impregnering, en teknologi som ikke benytter PFAS
- Primaloft-fôr i alle fôrede plagg
- Formsydde knær og ermer for best mulige passform og bevegelighet
- 3M-reflekser med 360 graders synlighet
- Avtakbar hette med trykknapper for økt sikkerhet

 
Her finner du alle ytterklær som er merket med PO.P WeatherPRO.


Slitesterke ytterklær

For å teste slitestyrken benytter vi en røff metode der vi utsetter stoffet for slitasje ved hjelp av et grovt sandpapir under vekt for å simulere barn som leker på ulike typer underlag utendørs. Slitestyrken er minst 5000 omganger, 180 grit, 12 kPa. Uansett aktivitet tåler våre multifunksjonelle PO.P WeatherPRO-plagg utfordringen. Det betyr glade, tørre og varme barn i all slags vær!

Vanntett materiale

Ytterklær som er merket med PO.P WeatherPRO®, er laget av et vanntett materiale med en vannsøyle på minst 12 000 og har dessuten teipede sømmer, noe som betyr at barnet bokstavelig talt kan sitte i en vanndam uten å bli våt på kroppen.

Puster og holder barnet tørt

For aktive barn som liker livlig lek er det viktig at ytterklærne slipper ut varme. Pusteevnen til våre PO.P WeatherPRO-plagg er minst 5000 g/m2/24 t, noe som betyr at barna holder seg varme, men tørre selv når de svetter.

Beskytter mot kald vind

Våre PO.P WeatherPro-plagg er alltid vindtette, noe som betyr at de bidrar til å holde barnet varmt ved å stenge vind ute. Perfekt for vindfulle dager på lekeplassen eller i skolegården!

 

Holder varmen

Alle fôrede PO.P WeatherPRO-klær er polstret med et tynt og lett Primaloft-fôr som holder barnet tørt og varmt i kulden.

40 års erfaring

Med mer enn 40 års erfaring med å holde barn tørre og varme i all slags vær er Polarn O. Pyret eksperter på ytterklær for barn. Vi lager plagg som tåler å bli elsket lenge – og som til slutt kan gå i arv til neste barn og neste der igjen. Våre multifunksjonelle skallklær og fôrede ytterplagg som er merket med PO.P WeatherPRO®, har alle de viktige funksjonene som kreves for at barnet skal ha det bra og kunne leke fritt i all slags vær. Du kan alltid føle deg trygg på at plagg som er merket med PO.P WeatherPRO®, oppfyller alle våre krav til funksjonsytterplagg med hensyn til både slitestyrke, vanntetthet, pusteevne og barnesikkerhet. 

Finne riktig størrelse

Når ytterklærne sitter godt, kommer alle funksjoner til sin rett. Her kan du lese mer om hvordan du velger riktig størrelse på dresser og ytterklær.