Det virker som om du bruker en gammel nettleser, det kan ikke gjøre alt fungerer eller ser ut som det skal.
Polarn O. Pyrets begrenset ski kolleksjon

Polarn O. Pyrets begrenset ski kolleksjon

Smidige materialer som er føyelige i bakken og med smarte funksjoner i snøen – fra å tre over støvlene til å hoppe inn i heisen. I år har vi tatt fram en hel kolleksjon for fartsfylte, pudderhvite dager!

Gjennomtenkte materialer

Å stå på ski eller snowboard stiller andre krav enn hva hverdagsaktiviteter gjør. Kroppen beveger seg på en annen måte, og skal raskt kunne svinge seg i en slalombakke uten at klærne strammer eller er ubehagelige. Derfor har skikolleksjonen en ekstra stretchy og følsom kvalitet, det skal gå fort nedover bakken! For at plaggene skal bli ekstra slitesterke for en dag i bakken har vi satt forsterkninger på utsatte områder.

Vannavvisende Bionic-Finish® Eco impregnering

Skidkollektionens material är av extra stretchig och följsam kvalitet

Myk fleece i gjenvunnet polyester varmer i vår spesiallagde lag 2-trøye. Superundertøyet i myk polyester tørker ekstra raskt og puster godt, så svetten transporteres bort fra kroppen og holder på varmen. I kolleksjonen finner du også en lue, balaklava og halsvarmere i 100% myk merinoull som både puster og varmer, og et par høye skistrømper i merinoullmix med forsterkning i ullfrotté under føttene.

Funksjoner du ikke vil være foruten
Når du trer buksebenet over skistøvlene eller står i heiskø påminnes man om at skiklær har andre behov enn vanlige funksjonsplagg. Våre skiprodukter er smarte hver for seg, men enda smartere sammen! Alle eksponerte YKK glidelåser (glidelås som er kjent for å holde høy kvalitet) er vanntette. Skijakkens avtagbare hette har ekstra vindbeskyttelse som omkranser ansiktet. Jakkens snølås knappes enkelt sammen med våre skibukser. Buksene har snølås som hindrer snø fra å ta seg inn i kriker og kroker der støvlene ikke klarer å holde tett. Forsterkninger i baken, knær, nederkanter og innerben. For å nevne noen funksjoner å være takknemlig for i bakken!
Byxorna har snölås som hindrar snö från att ta sig in under byxsluten, vilka kan träs över pjäxor. Samt förstärkningar på säte, knän, nederkanter och innerben, där pjäxorna ofta skaver emot. För att nämna några funktioner att vara tacksam över i backen!

Smarta funktioner! Skidjackorna har avtagbara huvor med extra vindskydd och på fleecetröjans ena ärm sitter en ficka.

Du finner mer info på produktsidene.

Kolleksjonen består av:

En skijakke i tre fargesammensetninger
Et par skibukser
En fleecetrøye
Et undertøysett i polyester
En lue i merinoull i to fargesammensetninger
En strikket lue
En balaclava
En halsvarmer
Et par skihansker
Et par skistrømper.