Det virker som om du bruker en gammel nettleser, det kan ikke gjøre alt fungerer eller ser ut som det skal.

Polarn O. Pyrets ski kolleksjon 2019-2020

Smidige materialer som er føyelige i bakken og med smarte funksjoner i snøen – fra å tre over støvlene til å hoppe inn i heisen. I år har vi tatt fram en hel kolleksjon for fartsfylte, pudderhvite dager!

Gjennomtenkte materialer

Å stå på ski eller snowboard stiller andre krav enn hva hverdagsaktiviteter gjør. Kroppen beveger seg på en annen måte, og skal raskt kunne svinge seg i en slalombakke uten at klærne strammer eller er ubehagelige. Derfor har skikolleksjonen en ekstra stretchy og følsom kvalitet, det skal gå fort nedover bakken! For at plaggene skal bli ekstra slitesterke for en dag i bakken har vi satt forsterkninger på utsatte områder.

Vannavvisende Bionic-Finish® Eco-impregnering.

Funksjoner du ikke vil være foruten

Når du trer buksebenet over skistøvlene eller står i heiskø påminnes man om at skiklær har andre behov enn vanlige funksjonsplagg. Våre skiprodukter er smarte hver for seg, men enda smartere sammen! Alle eksponerte YKK glidelåser (glidelås som er kjent for å holde høy kvalitet) er vanntette. Jakkens snølås knappes enkelt sammen med våre skibukser. Buksene har snølås som hindrer snø fra å ta seg inn i kriker og kroker der støvlene ikke klarer å holde tett. Forsterkninger i baken, knær, nederkanter og innerben. For å nevne noen funksjoner å være takknemlig for i bakken!

Nyhet! Vattert vind- og vanntett skidress med god pusteevne, perfekt i skibakken.

Kolleksjonen består av:

En skijakke i to forskjellige farger
Et par skibukser
En skidress

 

Du finner mer info på produktsidene, og hele kolleksjonen her!