Det virker som om du bruker en gammel nettleser, det kan ikke gjøre alt fungerer eller ser ut som det skal.

Slik ble Mikke-merket vårt født

Mange kjenner igjen Mikke Mus-merket fra populære PO.P-klær fra 70-tallet. Nå gjør merket endelig comeback i en ny Disneykolleksjon, og vi foretar et dypdykk ned i historien om hvordan den elskede Disneyfiguren havnet på plaggene våre!

Da Polarn O. Pyret ble grunnlagt i 1976, fødtes idéen om å bruke Mikke Mus som merke på alle klær, en fin karakter for koselige plagg, og som både barn og foreldre likte. Men ikke hvem som helst får bruke Disneys figurer. Etter håndskrevne brev (den gangen var det ikke mange alternativer) til Walt Disney, kunne det produseres et merke med den elskede musen.

Slik kunne plaggene våre se ut på 70-tallet, da Mikke-merket vårt ble lansert!

Stor suksess
Kolleksjonen ble en stor suksess og mange har nostalgiske minner om våre elskede "Mikke-klær" fra barndommen, klassikere som har levd videre i generasjoner. Klærne ble faktisk så populære at vi til slutt fikk en egen tegner godkjent av Disney til å tegne Mikke for oss, på fra alt fra klær til vaskeråd og reklame.


Mikke Mus, en fin karakter for koselige plagg


Et gledelig gjensyn
I vår nye Disneykolleksjon får vi endelig et kjært gjensyn med Mikke Mus, sammen med flere andre klassiske Disney-karakterer som også var aktuelle da vi lanserte merket. Som alltid er plaggene våre laget av myke materialer som tåler å elskes, vaskes og slites, og som kan gå i arv til neste barn.

Her er vår Disneykolleksjon!

Når vårt populære Mikke Mus-merke nå gjør et kjært comeback er det sammen med flere andre Disney-figurer som vi har lært å bli litt ekstra glad. 

Se hele kolleksjonen her!