Lag på lag

Lag på lag-prinsippet er like enkelt å anvende som det er genialt. Dersom du kler barnet etter dette prinsippet vil kroppen holde seg varm og tørr, og det er ikke klærne i seg selv som gir mest varme, men den stillestående luften som finnes imellom alle lagene. 

Behold varmen, slipp ut fukten og hold regn og snø på utsiden! 

Handle undertøy nå

 


Lag 1 | Polarn O. Pyret

Lag 1: Det innerste laget, holder kroppen tørr

Når barna leker ute i kulden, holder ullklær eller superundertøy på varmen og transporterer ut fukten. Slik holder barna seg varme og tørre. Våre ullklær er i 100% merinoull.

Noen barn er rolige, andre er små propeller. Med klær lag på lag kan man på en enkel måte kle av og på barna når kalde morgener endres til varme solfylte høstdager.

Handle lag 1
 

Lag 2 | Polarn O. Pyret

Lag 2: Det mellomste laget, holder kroppen varm 

Et godt mellomlag av myk fleece og ullfrotté slipper ut fukten og holder godt på varmen. Passer perfekt til lek utendørs. Våre luftige vatterte jakker og flere av våre vindfleecejakker kan lett kneppes sammen med våre fine skalljakker. Slik holder barna seg varme alt ettersom været og barnas aktiviteter skifter.

Mellomlaget fungerer som en varmende isolasjon og det skal være luftig. Om plagget ikke puster blir kroppen raskt kald og fuktig. Tykkelsen på dette plagget kan variere ettersom hvilke aktiviter man driver med, hvor kaldt det er og vind. Man kan anvende flere plagg som mellomlag og ta av seg ved behov.

Handle lag 2 

Lag 3 | Polarn O. Pyret

Lag 3: Det ytterste laget, beskytter mot fukt og vind, holder på varmen og ventilerer ut overskuddsvarme

Det ytterste laget beskytter mot vind, regn og snø. Det holder alt helt enkelt tørt og varmt i all slags vær og vind.

Våre slitesterke ytterklær skal tåle alle slags eventyr, de har et beskyttende lag på innsiden som beskytter mot vind, slipper ut fukt og hindrer vann å trenge inn. Skalljakkene har forbøyde armer og buksene har forbøyde ben for økt og naturlig bevegelse tilpasset barnet. De teipede sømmene holder fukten ute. Alle ytterplagg har 3M reflekser med 360 graders synlighet.

Våre smarte skalljakker kan lett kneppes sammen med vår nye luftige mellomlagsjakke og flere av våre vindfleecejakker. Skalljakkene er vind- og vanntette med en vannsøyle på 10 000 mm.

Handle lag 3