Det virker som om du bruker en gammel nettleser, det kan ikke gjøre alt fungerer eller ser ut som det skal.

Vilkår #yespolarnopyret

Vi elsker å se at klærne våre blir brukt og ber derfor fra tid til annen om lov til å dele bilder av dette i våre kanaler. Ved å svare på vår forespørsel med emneknaggen #yespolarnopyret godtar du følgende:

 

Du gir Polarn O. Pyret en ikke-eksklusiv, royaltyfri, verdensomspennende tillatelse til å bruke alle bilder der du har svart #yespolarnopyret, nedenfor kalt ”bildene”, i sin markedsføring og/eller reklame, inklusive på våre nettsteder, i nyhetsbrev, kataloger, e-post og annen kundekommunikasjon, i butikkmateriale og for andre markedsføringsformål.

 

Hermed bekrefter og forsikrer du at (i) du eier alle rettigheter til bildene, (ii) du har fått tillatelse fra alle eventuelle personer som vises på bildene til å overdra rettighetene og (ii) Polarn O. Pyrets bruk av bildene ikke vil krenke tredjepartsrettigheter eller være i strid med noen lover.

 

Hermed fritar du Polarn O. Pyret for all plikt til å betale deg for bruk av bildene og for de immaterielle rettighetene til dem i forbindelse med ovenfor beskrevne former for bruk, og fritar og samtykker i å holde Polarn O. Pyret og alle personer som handler på vegne av Polarn o. Pyret, skadesløse for alle eventuelle fordringer, krav og alt ansvar, uansett art, i forbindelse med bruk av bildene i henhold til ovenstående beskrivelse.

 

Når vi laster opp bilder med #polarnopyret på Instagram, er hensikten å vise kundenes egne bilder med våre plagg på Instagram-kontoen vår. Personopplysninger som kan bli innhentet, er navn/profilnavn, bilde/profilbilde samt IP-adresse. Personopplysningene blir liggende igjen på sosiale medier. Når bildet ditt ikke lenger vises på hjemmesiden, lagrer vi det ikke hos oss i mer enn 60 dager. Bildet fjernes også hvis du trekker tilbake samtykket Rettslig grunnlag: Samtykke. Les mer om behandling av personopplysninger og dine rettigheter i våre retningslinjer for personvern.