Det virker som om du bruker en gammel nettleser, det kan ikke gjøre alt fungerer eller ser ut som det skal.

Ullklær

Her finner du behagelig ullklær som holder små eventyrere varme i all slags vær. Vårt myke undertøy i merinoull er perfekt som det første laget nærmest kroppen, og kan suppleres med ullfrottégensere og bukser som et mellomlag i kaldere temperaturer.

Les mer
Filter
27 artikler
Sorter
Vis 27 av 27 artikler

Ullklær for aktive barn

I vårt utvalg av ullklær for barn finner du plagg som holder deg varm fra topp til tå. Ull er et naturmateriale som passer perfekt i barnas vintergarderobe. Når barn leker og er aktive, kan de bli svette, og da er det godt med et lag ull nærmest kroppen fordi materialet puster og transporterer bort fuktighet. Med ullundertøy, gensere og langbukser i myk merinoull holder de seg varme og tørre i den kaldere delen av året. Ull holder også på varmen selv om det blir vått!

 

Ullundertøy fungerer godt under yttertøy, for eksempel en fleece- eller vindfleecejakke, skallplagg eller sparkdress. Når det er kaldere ute, kan du trenge et varmende mellomlag over undertøyet, for eksempel en ullfrottégenser og bukse eller en fleecedress. Ikke glem det viktige ulltilbehøret som holder føtter, hender og hode varmt. I vårt sortiment finner du raggsokker, strømper, luer og strikkede ullvotter.