Det virker som om du bruker en gammel nettleser, det kan ikke gjøre alt fungerer eller ser ut som det skal.

Slik rydder du i barnas garderobe

Å rydde i barnas garderobe kan føles både overveldende og vanskelig. Hva skal du ta vare på? Og hva gjør du med plagg som er blitt for små? For å forenkle prosessen har vi laget en guide!

Slik gjør du:

 

1. Finn frem ALLE plaggene og sorter dem etter kategorier. Ta for deg én kategori av gangen.

 

2. Del klærne inn i fire hauger: Ta vare på, selge, gi bort og levere til gjenvinning.

 

3. Ta vare på plagg som har en følelsesmessig verdi for deg. Legg disse plaggene i en eske og merk esken med plaggenes størrelser.

 

4. Er det mulig å reparere ødelagte plagg? Lag en spesiell haug for dem. Synes du at det er vanskelig å reparere selv? Ikke gå glipp av vår enkle reparasjonsguide her.

 

 

5. Ødelagte ytterplagg? Disse kan vi hjelpe deg med via reparasjonstjenesten PO.P Repairs.

 

6. Føles plagget som et håpløst tilfelle? Kanskje går det an å sy en kjole til bamsen av det? Hvis ikke, leverer du det til gjenvinningsstasjonen.

 

7. Vask eller tørk av plaggene som skal selges eller gis videre. Tips! Hvorfor ikke prøve å selge Polarn O. Pyret-plagg via kjøp-og-salgssiden vår på polarnopyret.no? Les mer her.

 

PO.P Second Hand

Du er vel klar over at du som er eller blir POP+-medlem, også kan levere inn fravokste PO.P-ytterplagg direkte til oss i butikk? Der sørger vi for at plaggene får nytt liv, og du får umiddelbart en verdisjekk å handle nye eller brukte plagg for. Sammen forlenger vi levetiden til flere plagg! Les mer her.

 

Er du ikke allerede medlem hos oss?

Bli medlem her og benytt deg av alle medlemsfordelene.