Det virker som om du bruker en gammel nettleser, det kan ikke gjøre alt fungerer eller ser ut som det skal.
0 Anmeldelser

Body

NOK 90Orig.pris NOK 299
Økologisk bomullSøskenmatcheLes detaljer
Farge: Mørkrød
Velg størrelseStørrelsesguide
566268
Åpent kjøp 30 dagerLeveringstid: 2-7 virkedagerFri frakt ved kjøp over 499 kr
Web lagerSe lagerstatus i butikk
OUTLET
Produkt detaljer
0 Anmeldelser

Festfin i myk bomull

Økologisk bomullSøskenmatche

Rutet body i vevd kvalitet, i 100 % økologisk bomull. Perfekt til festlige anledninger! Innsiden av kragen og mansjettene er kledd med myk bomullstrikot.


Den lange knappestolpen foran gir enklere klesskift.

Søskenmatch med kjole og skjorte til barn og baby.

Dette produktet er feilaktig merket med GOTS-logoen. Produktet inneholder økologisk bomull, men på grunn av administrative problemer kan det hende at produktet ikke kan merkes med GOTS-logoen. Hvis du har noen spørsmål, vennligst kontakt kundeservicen vår.

Produksjonsland:India
Fabrikk:Fareast Fashions Gear
Les mer
Legg til ønskeliste
Organic Cotton

Økologisk bomull er dyrket uten bruk av syntetiske sprøytemidler eller kunstgjødsel. Den har derfor mindre innvirkning på planeten vår og menneskene som jobber med bomullsdyrkingen.

Materiale og stell

Materiale

100% Økologisk bomull

Pleieråd

Vask

60 °C maskinvask varm

Må ikke blekes

Må ikke tørketromles

Strykes på middels varme

Må ikke renses

Råd

I vår vaskeguide finner du informasjon om hvordan du vasker og tar vare på plaggene dine på best mulig måte.

Bærekraft

Vi har tenkt bærekraft helt siden starten i 1976. Det betyr at vi i nesten fem tiår har designet og utviklet klær av høy kvalitet som holder lenge.

Hva er bærekraft for oss? Å jobbe kontinuerlig for å forbedre og utvikle hver minste detalj, fra vaskelapper til småtråder, for hele tiden å ta bevisste valg og redusere vår påvirkning på mennesker, dyr og miljø.

Det beste alle kan gjøre for å spare på jordens ressurser, er å bruke klærne sine lenger. Så lenge som overhodet mulig. Ta godt vare på dem. Og reparere dem når de går i stykker. Alt dette vil vi hjelpe deg med. Derfor vil vi fortsette å designe klær av høy kvalitet som kan brukes, slites og elskes lenge. Klær som kan gis videre til neste barn når de er blitt for små. Og neste. Det er bærekraft for oss.

Levering og retur

Levering & retur

Levering

Vi tilbyr fri frakt over 499 kr, og leveringstiden er 1–4 dager. I kassen vises de tilgjengelige leveringsalternativene på bakgrunn av postnummeret som ordren skal leveres til.

 

Retur

Bestillinger som er gjort på nettstedet, kan returneres i våre fysiske butikker eller sendes tilbake til lageret vårt. Gebyret for å sende varer i retur til lageret er 45 kr. VIP-medlemmer slipper å betale gebyr.