Det virker som om du bruker en gammel nettleser, det kan ikke gjøre alt fungerer eller ser ut som det skal.
LEDIGE STILLINGER

JOBBE HOS OSS

Vi lager klær som tåler å elskes, slites og vaskes. Klær som lar barn få være barn og som kan gå i arv om og om igjen. Vi vil ha tre barn i hvert plagg, minst.

Med mer enn 40 år i bransjen er Polarn O. Pyret det ledende kvalitetsmerket for barn i Sverige, og selges på flere markeder verden over. Vi er også det barneklesmerket som selger best på det svenske bruktmarkedet, noe vi er veldig stolte av.

LEDIGE STILLINGER 


En arbeidsplass der du kan trives.

Som ansatt i Polarn O. Pyret er du en del av et flott team som jobber mot et felles mål: Å hjelpe foreldre med å holde barna tørre, varme og glade i funksjonelle og behagelige plagg som tåler å bli elsket lenge.

Vi har et fartsfylt, engasjerende og inspirerende arbeidsmiljø der alle hjelper hverandre og der det er høyt under taket. Hos oss er alle roller like viktige, og vi jobber med alt fra design og salg til markedsføring og distribusjon.

 
SLIK JOBBER VI MED

BÆREKRAFT

DESIGN SOM VARER, SIDEN 1976

Om Polarn o. pyret

Om Polarn O. Pyret

VÅR HISTORIE

Hva vi har å tilby

I tillegg til en avslappende og inspirerende arbeidsplass, tilbyr vi flere fordeler til alle ansatte.

KARRIEREMULIGHETER

Hos oss får du muligheten til å utvikle deg – vi oppmuntrer til intern mobilitet. For oss er det viktig å være en arbeidsplass der medarbeiderne trives og ser muligheter.

VELVÆRE

Trening er bra for både kropp og sjel. Vi tilbyr velværegodtgjørelse til samtlige medarbeidere.

PERSONALRABATT

Som ansatt i PO.P får du en gunstig personalrabatt.

TRYGGE ANNSETTELSESSFORHOLD

Vi tilbyr trygge ansettelsesforhold


Jobbe hos oss

Er du ute etter nye utfordringer? Her kan du se hvilke stillinger som er ledige for øyeblikket.

LEDIGE STILLINGER 

 

Følg oss også på LinkedIn

 

Er du nysgjerrig på hvordan det er å jobbe i Polarn O. Pyret? I podkasten nedenfor kan du høre tre av våre medarbeidere fortelle litt om hvordan det er å være en del av PO.P.

PLAGG SOM TÅLER Å GÅ I ARV

TRE BARN I HVERT PLAGG, MINST

VIS FILMProdukter fra videoen (5)

Jorden går i arv, det skal klærne våre også.

Litt mer om oss

Vi har ca. 95 butikker i Norden og selges på flere markeder over hele verden. Hovedkontoret ligger i Stockholm.


Vårt fokus

Vårt utgangspunkt har alltid vært, og vil alltid være, barnas beste. Vi skal produsere klær som tåler en fartsfylt hverdag og lar barna leke fritt og trygt.

 

Fra begynnelsen var ytterplaggene våre inspirert av sports- og friluftsklær til voksne, men vi la til funksjoner som gjorde at klærne også skulle tåle klatring i trær, krabbing på asfalt og rulling på bakken. Vår lange erfaring forteller oss at alle valg, fra passform, materialer og ned til den minste søm, må testes om og om igjen. Alle klær skal få høyeste karakter i vårt testsystem, der vi kontrollerer plaggenes funksjonalitet og fremfor alt sikkerhet. Vi er ikke fornøyde før vi har et produkt som er både behagelig og sikkert.

I dag tilbyr vi et bredt utvalg av kvalitetsyttertøy som holder barn tørre og varme i all slags vær. Samt behagelige plagg i myk økologisk bomull som fungerer fra dag én, og som tåler å bli vasket om og om igjen.


Høres det spennende ut? Bli en del av PO.P!

LEDIGE STILLINGER