Det virker som om du bruker en gammel nettleser, det kan ikke gjøre alt fungerer eller ser ut som det skal.
Polarn O. Pyret

Bærekraft

Vi har tenkt bærekraft helt siden starten i 1976. Det betyr at vi har designet og utviklet klær av høy kvalitet som varer lenge i nærmere fem tiår.

For oss er det en selvfølge å jobbe kontinuerlig for å forbedre og utvikle hver minste del av produksjonsprosessen, fra transport til materialer og små detaljer. Det betyr at vi hele tiden tar bevisste valg som reduserer påvirkningen på mennesker, dyr og miljø.
Vi reduserer antall nyheter og satser i stedet på flere klassikere som kan selges over lengre tid. Og vi sørger for å hele tiden øke andelen bærekraftige fibre i plaggene våre.

Det beste alle kan gjøre for å spare på jordens ressurser, er å satse på klær av høy kvalitet og bruke dem lenge. Så lenge som overhodet mulig. Ta godt vare på dem. Og reparere dem når de går i stykker.

Alt dette kan vi gjøre sammen. Derfor vil vi fortsette å designe bærekraftige klær som kan brukes, slites og elskes lenge. Klær som kan gis videre til neste barn når de er blitt for små. Og neste. Vi ønsker minst tre barn i hvert plagg.

Vi er ikke ferdige, men bidrar i arbeidet med å oppnå endringen som må til.

Vi fortsetter å tenke bærekraftig

Høydepunkter fra året som var

 

People

Planet

Product

Rapporter og policyer

PO.P Care initiatives

Second hand

Love, use and pass it forward!

PLAGG SOM TÅLER Å GÅ I ARV

TRE BARN I HVERT PLAGG, MINST

VIS FILMProdukter fra videoen (5)