Det virker som om du bruker en gammel nettleser, det kan ikke gjøre alt fungerer eller ser ut som det skal.
Bærekraft

Rapporter og Policys

Vi vil alltid ta utgangspunkt i barnas beste, og målet er å gjøre markedet for barneklær mer bærekraftig. Jorden går nemlig i arv, og det skal også klærne våre gjøre.

Bærekraftrapporten beskriver vårt bærekraftarbeid i løpet av året som har gått, samt hvordan vi jobber med bærekraft ut fra aspekter som produktenes og produksjonens miljøpåvirkning, sosiale forhold og hva vi gjør for å øke produktenes levetid. Rapporten følger regnskapsåret, som går fra 1. september til 31. august, og offentliggjøres i november hvert år. 

 

Vår bærekraftrapport 2022/2023

Som en naturlig del av vårt bærekraftarbeid har vi nå lansert årets bærekraftrapport. I rapporten kan du lese om fremgangen og initiativene vi har gjort i løpet av det siste året for å redusere klimaavtrykket vårt og fremme rettferdige arbeidsvilkår.  
 
Som en leder innen bærekraftig klesproduksjon ser vi det som vårt ansvar at vi hele tiden bør strebe etter å finne nye måter for å oppnå en renere og mer ansvarlig klesindustri. 
 
Hovedmålet er å redusere utslippene våre med 50 % (sammenlignet med 2017/18) innen 2030 og være helt klimanøytrale innen 2045.

Bærekraftrapporten 22/23

Bærekraftrapporten 21/22

Bærekraftrapporten 20/21

Bærekraftrapporten 19/20

Minst tre barn i hvert plagg. Det er bærekraft i praksis.

PLAGG SOM TÅLER Å GÅ I ARV

TRE BARN I HVERT PLAGG, MINST

VIS FILMProdukter fra videoen (5)