Det virker som om du bruker en gammel nettleser, det kan ikke gjøre alt fungerer eller ser ut som det skal.
Design som varer, siden 1976

Om oss

Vi lager klær som tåler å elskes, vaskes og slites. Og som til slutt kan arves videre av neste barn, og neste. Vi kaller det design som varer.

La barn være barn

Vi startet i 1976 med ønsket om å lage behagelige barneklær av høy kvalitet. Det betyr lekevennlig design, uten noe som gnager eller strammer, som også skal holde i vask etter vask. Helt enkelt klær som lar barn være barn.

 

Funksjon og sikkerhet

Vi var tidlig ute med å hente inspirasjon fra voksnes sport- og friluftsklær da vi begynte å designe ytterplagg, men la til det faktum at våre plagg også skulle tåle å klatre i trær, krabbe på asfalt og rulle rundt med. Vår lange erfaring forteller oss at alle valg, fra passform og materialer og ned til den minste søm, må testes og testes igjen. Alle klær skal få høyeste karakter i testsystemet vårt, der vi undersøker plaggenes funksjon og fremfor alt sikkerhet. Vi er ikke fornøyde før vi har et produkt som er helt behagelig og sikkert. I dag tilbyr vi et bredt sortiment av ytterklær av høy kvalitet som holder barn tørre og varme i alt slags vær.

PLAGG SOM TÅLER Å GÅ I ARV

TRE BARN I HVERT PLAGG, MINST

VIS FILMProdukter fra videoen (5)

Detaljer som gjør en forskjell

Passform, kvalitet og sikkerhet er det beste utgangspunktet. Og de gjennomtenkte detaljene tilfører det lille ekstra. Det kan være en varsomt brodert applikasjon eller en morsom knapp på ryggen. Den detaljen som barnet selv kanskje setter aller mest pris på.

Jorden går i arv, og det skal våre klær også gjøre

Bærekraftig design betyr også at vi må ta vare på jorden der barna skal vokse opp. Vi har alltid tilbudt et bredt sortiment i økologisk bomull og gjenvunne materialer, og fortsetter kontinuerlig med å utvikle mer bærekraftige produkter. Men det viktigste i vårt arbeid med bærekraft er at våre klær er laget for å kunne arves av flere barn. Målet vårt er at hvert plagg skal brukes av tre barn, minst. Da behøver ikke du som forbruker å kjøpe flere nye plagg enn nødvendig, noe som er positivt både for lommeboken og for jordens allerede begrensede ressurser.

 

Stripene holder stand

Våre klassiske striper har bakgrunn i ønsket om å lage lekevennlige klær av høy kvalitet som alle barn kan bruke og som passer til det meste. Dette var i 1976. Siden den gang har trender, snitt og mønster kommet og gått, men stripene består og du finner dem alltid i sortimentet vårt. Kanskje har du selv hatt et stripete plagg fra PO.P da du var liten?

--

 

Her er også mer informasjon om oss

Hovedkontor (ikke returadresse)

Polarn O. Pyret AB
BOX 45071
104 30 Stockholm, Sverige
Telefon resepsjon: +46 8 731 88 00
E-post: receptionen@polarnopyret.se

Org.nr 556235-7383
MVA - Nr. SE556235738301

--

Returadresse

Polarn O. Pyret | c/o Nowaste Logistics AB
Mineralgatan 17
254 64 Helsingborg, Sverige