Om oss

Vårt ansvar  I Vår historie  I Ledig stilling I Kvalitet

Vår filosofi -  Polarn O. Pyret

DESIGN SOM VARER

Vi lager plagg som tåler å bli elsket, vasket og slitt. Plagg som barn stolt bærer i bursdagselskap og som tåler ivrig deltakelse i lekeparken. Plagg som tilslutt kan arves videre til neste barn. Og neste. Polarn O. Pyret er et svensk barneklesmerke med over 40 år i bransjen. Polarn O. Pyret designer fine og funksjonelle plagg til alle barn, med kvalitet som kan arves i generasjoner. Varemerkets myke trikotplagg med klassiske hvite striper har siden starten i 1976 vært en kjær favoritt hos det svenske folket.

VÅRT BÆREKRAFTSARBEID

Vi har alltid, og kommer alltid, til å utgå fra barnets beste. Derfor må vi ta hånd om jorda de skal vokse opp på. Det er vårt ansvar å lage klær av beste kvalitet, som kan leve lenge og brukes av flere. Helt enkelt fordi jordkloden vår krever det. Her kan du lese mer om PO.P CARES og hele vårt bærekraftsarbeid

DETALJER SOM GJØR EN FORSKJELL

Vi vil lage verdens beste barneklær. I over førti år har vi hatt tid til å prøve og feile, lære oss hva som fungerer og ikke. Det er derfor hver detalj i alt fra t-skjorter til skalljakker er gjennomtenkt og testet. Hvert plagg er designet med et fokus på barnets beste. Vi inngår ikke kompromiss med kvalitet, design eller funksjon – det er det som utgjør forskjellen. Hvem som skal ha hva, og i hvilken farge, er opp til deg å bestemme.

KLÆR FOR DE ALLER MINSTE

Det er noe spesielt med verdens minste sokker. Kanskje henger det sammen med at de oftest sitter på verdens minste fot. De aller minste er aller mest følsomme. De setter all vår håndarbeidskunnskap på prøve. Om klærne ikke passer får vi vite det med en gang. Derfor er våre babyklær ekstra myke og smarte, og de fleste plagg tåler vasking på 60 grader. Klærne har blitt testet av tusenvis av små produktutviklere.

LAG PÅ LAG

Behold varmen, slipp ut fukten og hold regn, snø og vind borte. Om du kler barnet ditt etter lag på lag-prinsippet så er dere alltid godt forberedt. Barnet kommer til å være tilstrekkelig varmt på de kaldeste vinterdagene og tilstrekkelig svalt i vårvarmen da man lett kan kle av og på. Men uansett vær er det viktig å ha klær som puster når leken er aktiv! Her forteller vi mer om lag på lag samt hva vi anbefaler til ulikt vær