Det virker som om du bruker en gammel nettleser, det kan ikke gjøre alt fungerer eller ser ut som det skal.

Pyjamas

En myk pyjamas til barnet ditt vil gjøre den viktige søvnen enda bedre. Langermet, varm og behagelig med våre klassiske striper eller kortermet pyjamas med lekne mønstre - vi har noe for enhver smak.

Les mer
Filter
40 artikler
Sorter
Vis 40 av 40 artikler

Behagelige pyjamaser for alle årstider

Med vårt brede utvalg av behagelig nattøy kan barnet ditt sove mykt og komfortabelt. Kortermet pyjamas er perfekt for barn i de varmere månedene av året. Og hva er vel koseligere enn å krype inn i en varm pyjamas når det er kaldt ute? Velg blant våre lekne mønstre, todelte pyjamaser og klassiske stripete nattdrakter for å gjøre det ekstra koselig å legge seg! Med en komfortabel nattdrakt med nedbrettbare mansjetter kan pyjamasen også vokse med barnet ditt. Og når den til slutt blir for liten, kan plagget gis videre til neste barn, og neste. Vi kaller det design som varer.

 

Leter du etter mer behagelig undertøy til de minste? Våre strømpebukser, truser og underbukser er alle laget av myk og behagelig økologisk bomull. Og ikke glem det koselige teppet. Blant tilbehøret vårt finner du fine, koselige tepper og mye, mye mer.