Det virker som om du bruker en gammel nettleser, det kan ikke gjøre alt fungerer eller ser ut som det skal.

Ulltilbehør

Vårt varmende ulltilbehør gjør barnet ditt klar for små og store utendørsopplevelser. Finn dine favoritter blant behagelige ullluer, polohalser, votter og sokker!

Les mer
Filter
13 artikler
Sorter
Vis 13 av 13 artikler

Sokker, luer og votter i ull

Vi har det perfekte tilbehøret til barnet ditt - enten det er en tur i skibakken, en eventyrlig dag ute eller på tur til skolen. I de kaldere årstidene er ulltilbehøret vårt spesielt godt egnet. Materialet hjelper barnet ditt med å holde varmen, samtidig som det transporterer bort fuktighet fra kroppen. På denne måten holder barnets hender, nakke, hals eller hode seg varme selv om det blir svett under leken. I tillegg til gjennomtenkte materialvalg, designer vi også tilbehøret vårt med et sterkt fokus på funksjon og lekevennlighet. Du finner for eksempel votter som strekker seg etter håndens størrelse og sokker med smart antiskli for lekende føtter. Med vårt tilbehør kan barn få være barn.  

 

Leter du etter mer varmende tilbehør og plagg til barnets garderobe? Gå på oppdagelsesferd i vårt populære utvalg av slitesterkt yttertøy, eller gjør barnet ditt klart for sprutende aktiviteter med et par solide regnstøvler i våre klassiske striper.