Det virker som om du bruker en gammel nettleser, det kan ikke gjøre alt fungerer eller ser ut som det skal.

Undertøy

Med vårt varmende superundertøy kan leken fortsette i all slags vær. Vi har modeller i myk merinoull, lun fleece og økologisk bomull.

Les mer
Filter
25 artikler
Sorter
Vis 25 av 25 artikler

Superundertøy i fleece, merinoull og bomull

Superundertøy er en perfekt base i barnegarderoben. Med våre varianter som lag 1 holder barnet ditt seg tørt og varmt under alle utendørsaktiviteter. Vi har superundertøy både som matchende sett og som separate gensere og langbukser - alle i slitesterke og pustende materialer. Velg mellom behagelige undertrøy i RWS-merket merinoull, resirkulert polyesterfleece og våre klassiske stripesett i økologisk bomull. Superundertrøyet i merinoull er dessuten Superwash-behandlet, noe som betyr at de kan vaskes i vaskemaskinen uten å tove. Det er jo fantastisk! Når barnet ditt har vokst ut av undertøyet, kan det gå i arv til neste barn, og så videre. Målet vårt: tre barn i hvert plagg, minst.

 

I sortimentet vårt finner du flere plagg og tilbehør som gjør barnet ditt klart for utendørsopplevelser, for eksempel varme sokker, solide støvler og vår praktiske vindfleecejakke. Full fart mot skibakken, skolegården eller parken!