Det virker som om du bruker en gammel nettleser, det kan ikke gjøre alt fungerer eller ser ut som det skal.
2 Anmeldelser

Vindfleecejakke voksen

NOK 1 099
VannavvisendePustendeLommeResirkulert materialeVindtettLes detaljer
Farge: Svart
Velg størrelseStørrelsesguide
XSSMLXL
Åpent kjøp 30 dagerLeveringstid: 2-7 virkedagerFri frakt ved kjøp over 499 kr
Web lagerSe lagerstatus i butikk
ONLINE ONLY
Produkt detaljer
2 Anmeldelser

Allsidig året rundt-jakke

VannavvisendePustendeLommeResirkulert materialeVindtett

Vår populære vindfleecejakke i voksenstørrelser. Jakken er fremstilt i vindtett og vannavvisende materiale med god pusteevne. Perfekt for vindfulle, rå eller kjølige dager utendørs.


Glidelåsen har hakebeskyttelse og vindklaff på innsiden som gir ekstra beskyttelse mot kald luft. Størrelsene på voksenplaggene våre følger standard, så velg størrelsen du pleier å kjøpe.

Egenskaper
• Vindtett
• Vanntett materiale. Materialets vannsøyle er >3000 mm
• God pusteevne > 3000 g/m2/24 t
• YKK-glidelås
• Hakebeskyttelse på glidelås
• Ribbestrikket vrangbord nederst på ermene
• Brystlomme med glidelås
• To lommer foran

Produksjonsland:Kina
Fabrikk:Anhui New Colour Clothing Co Ltd
Les mer
Legg til ønskeliste
 
Pusteevne 2/3

Plagget har god pusteevne, minst 3000 g/m2/24 t. Det transporterer altså vekk varme og fuktighet, slik at barnet kan ha det behagelig også når leken går hardt for seg.

Recycled Polyester

Vi bruker resirkulert polyester for å redusere ressursbruken og minske både CO2-utslipp og vannforbruk. Mesteparten av materialet stammer fra resirkulerte PET-flasker.

Vindtetthet 3/3

Plagget er fremstilt i et helt vindtett materiale som gjør at barnet kan holde varmen ved at vinden stenges ute, slik at leken kan fortsette selv i storm og kald vind.

Vanntetthet 1/3

Plagget har liten vanntetthet, med vannsøyle 3000 – det betyr at barnet kan være ute en liten stund i lettere yr.

Materiale og stell

Bærekraft

Vi har tenkt bærekraft helt siden starten i 1976. Det betyr at vi i nesten fem tiår har designet og utviklet klær av høy kvalitet som holder lenge.

Hva er bærekraft for oss? Å jobbe kontinuerlig for å forbedre og utvikle hver minste detalj, fra vaskelapper til småtråder, for hele tiden å ta bevisste valg og redusere vår påvirkning på mennesker, dyr og miljø.

Det beste alle kan gjøre for å spare på jordens ressurser, er å bruke klærne sine lenger. Så lenge som overhodet mulig. Ta godt vare på dem. Og reparere dem når de går i stykker. Alt dette vil vi hjelpe deg med. Derfor vil vi fortsette å designe klær av høy kvalitet som kan brukes, slites og elskes lenge. Klær som kan gis videre til neste barn når de er blitt for små. Og neste. Det er bærekraft for oss.

Anmeldelser

Levering og retur

Levering & retur

Levering

Vi tilbyr fri frakt over 499 kr, og leveringstiden er 1–4 dager. I kassen vises de tilgjengelige leveringsalternativene på bakgrunn av postnummeret som ordren skal leveres til.

 

Retur

Bestillinger som er gjort på nettstedet, kan returneres i våre fysiske butikker eller sendes tilbake til lageret vårt. Gebyret for å sende varer i retur til lageret er 45 kr. VIP-medlemmer slipper å betale gebyr.