Det virker som om du bruker en gammel nettleser, det kan ikke gjøre alt fungerer eller ser ut som det skal.
PO.P ADVENTURE
0 Anmeldelser

Bøttehatt ensfarget

NOK 92Orig.pris NOK 229
VannavvisendeResirkulert materialeLes detaljer
Farge: Beige
Velg størrelseStørrelsesguide
50525456
Åpent kjøp 30 dagerLeveringstid: 2-7 virkedagerFri frakt ved kjøp over 499 kr
Web lagerSe lagerstatus i butikk
SALE
Produkt detaljer
0 Anmeldelser

Klar for eventyr

VannavvisendeResirkulert materiale

Vind- og vannavvisende bøttehatt med smart brem – perfekt for spennende ekspedisjoner og fisketurer!


Hatten er fremstilt i resirkulert nylon og har broderte ventilasjonshull samt en dekorativ applikasjon foran.
Størrelse 50 har et mykt knytebånd under haken.

Dette produktet tilhører kolleksjonen PO.P ON ADVENTURE, som omfatter funksjonelle og behagelige friluftsklær for spennende ekspedisjoner i naturen.

Produksjonsland:Kina
Fabrikk:Yizheng Hengchuang Caps Co Ltd
Les mer
Legg til ønskeliste
Recycled Polyester

Vi bruker resirkulert polyester for å redusere ressursbruken og minske både CO2-utslipp og vannforbruk. Mesteparten av materialet stammer fra resirkulerte PET-flasker.

Recycled Polyamide

Bruken av resirkulert polyamid gir redusert bruk av nye fibrer, noe som bidrar til å bevare jordens ressurser. Mesteparten av materialet stammer fra gamle fiskegarn.

Materiale og stell

Bærekraft

Vi har tenkt bærekraft helt siden starten i 1976. Det betyr at vi i nesten fem tiår har designet og utviklet klær av høy kvalitet som holder lenge.

Hva er bærekraft for oss? Å jobbe kontinuerlig for å forbedre og utvikle hver minste detalj, fra vaskelapper til småtråder, for hele tiden å ta bevisste valg og redusere vår påvirkning på mennesker, dyr og miljø.

Det beste alle kan gjøre for å spare på jordens ressurser, er å bruke klærne sine lenger. Så lenge som overhodet mulig. Ta godt vare på dem. Og reparere dem når de går i stykker. Alt dette vil vi hjelpe deg med. Derfor vil vi fortsette å designe klær av høy kvalitet som kan brukes, slites og elskes lenge. Klær som kan gis videre til neste barn når de er blitt for små. Og neste. Det er bærekraft for oss.

Levering og retur

Levering & retur

Levering

Vi tilbyr fri frakt over 499 kr, og leveringstiden er 1–4 dager. I kassen vises de tilgjengelige leveringsalternativene på bakgrunn av postnummeret som ordren skal leveres til.

 

Retur

Bestillinger som er gjort på nettstedet, kan returneres i våre fysiske butikker eller sendes tilbake til lageret vårt. Gebyret for å sende varer i retur til lageret er 45 kr. VIP-medlemmer slipper å betale gebyr.