Det virker som om du bruker en gammel nettleser, det kan ikke gjøre alt fungerer eller ser ut som det skal.

PO.P Second Hand

Det beste for miljøet er å gjenbruke klær – la derfor PO.P-ytterplaggene få en ny eier når barna dine har vokst fra dem, vi tar imot og selger brukt i butikkene våre.

I 2010, lenge før sirkulær økonomi var et begrep, lanserte vi Second Hand i nettbutikken vår. Der kan du som medlem i PO.P+ kjøpe og selge brukte PO.P-plagg. I forbindelse med 10-årsjubileumet av vår Second Hand på nett introduserte vi i februar 2020 muligheten til å selge og kjøpe brukte ytterplagg i alle våre butikker i Norden! Det betyr at du som medlem i PO.P+ kan levere inn dine brukte PO.P-ytterplagg i en valgfri butikk, så selger butikken dem videre til neste barn. Og du kan selvsagt fortsette å handle og selge alle slags plagg i nettbutikken!

 

Slik fungerer det:

  1. Tjenesten gjelder for alle som er eller blir medlem i PO.P+. Bli medlem her.

  2. Lever dine hele og rene PO.P-ytterplagg – uansett hvor gamle de er – i valgfri butikk (gjelder ikke Outlet).

  3. Butikken vurderer plagget på bakgrunn av tilstand. Se vurderingsguide her.

  4. Du får direkte oppgjør i form av en verdisjekk* på det aktuelle beløpet registrert på medlemskapet ditt. Verdisjekken er gyldig i 1 år. Se listen over vederlag på bakgrunn av plaggets tilstand her.

  5. Vi gir klærne nytt liv ved å selge dem videre i alle våre butikker. Antall plagg varierer fra butikk til butikk. Her finner du en liste over salgsprisene. Våre second hand-plagg selges som de er, hvilket innebærer at åpent kjøp og bytterett ikke gjelder. PO.P Second Hand kan ikke kombineres med tilbud eller rabatter.

 

Vi tror og håper at du som kunde vil verdsette enkelheten ved PO.P Second Hand – du slipper alt bryderi med å selge på nettet, ikke minst all håndtering av betaling og frakt. Når du kjøper second hand hos oss, kan du ta og kjenne på plaggene og få veiledning av våre eksperter på barneklær i butikken. Kanskje nettopp enkelheten ved tjenesten gjør at vi sammen kan forlenge levetiden til enda flere plagg?

 

Velkommen til å levere inn brukte ytterplagg i butikkene våre!

 

*Verdisjekken kan kun brukes i butikk og kun ved ett tilfelle. Hele beløpet trekkes og kan ikke gjøres om til kontanter. Verdisjekken gjelder ikke som betaling av gavekort , og er ikke mulig å kombinere med en bonussjekk.

Ta vare på hverandre ❤


Vi ønsker at du skal føle deg så trygg som mulig når du handler hos oss, og vi følger anbefalinger og restriksjoner nøye. Les mer om våre tiltak i forbindelse med Covid-19 her.


Som medlem kan du kjøpe og selge brukte PO.P-plagg online.