Det virker som om du bruker en gammel nettleser, det kan ikke gjøre alt fungerer eller ser ut som det skal.

Badetur

ALT TIL BADETUREN

Tid for en tur til stranden eller bassenget - her finner du beskyttende UV-klær for barn med UPF 50, en komfortabel badedrakt og en smart badebleie for babyer. Alt hele familien trenger for en flott dag ute. Du kan organisere din egen piknik, ikke sant?

Les mer

UV-klær og badedrakter for barn

Sol og bading hører sommeren til og er vanligvis en veldig morsom utflukt for hele familien. Du pakker alt strandutstyret ditt, en hyggelig piknik og drar av gårde. Hos oss finner du beskyttende UV-klær for barn med UPF 50, sydd med flate sømmer som ikke gnager, slik at plaggene holder seg myke hele dagen.

 

Alle våre UV-klær gir 98 % beskyttelse mot solens stråler og er et must hvis de små skal oppholde seg lenge i solen. Du finner også badedrakter til barn hos oss, og akkurat som UV-klærne våre er de sydd med ekstra myke sømmer. Vi har også en praktisk babybadebleie med smart design som fanger opp små uhell og holder seg på plass. Med komfortable og funksjonelle UV-plagg og badetøy blir hver tur til stranden eller bassenget et eventyr som kan vare evig!