Det virker som om du bruker en gammel nettleser, det kan ikke gjøre alt fungerer eller ser ut som det skal.
Design that lasts

Jeans

SLIK VELGER DU RIKTIG JEANS

Et slitesterkt par jeans er en av de beste basisplaggene i garderoben. De passer til alle anledninger og kan pyntes opp eller ned. Her finner du et utvalg av komfortable og praktiske jeans for barn i alle aldre.

Les mer

PO.P Denim

Alle våre jeans har justerbar knapphullsstrikk på innsiden og finnes i seks ulike passformer: loose, regular, relaxed, slim, bootcut og super slim. For å gjøre det lettere for deg å holde styr på favorittjeansene dine, har hver modell sitt eget navn: Alex (loose fit jeans), Andy (regular fit jeans), Charlie (regular fit jeans), Jessie (super slim fit jeans), Kim (relaxed fit jeans), Lily (slim fit/bootcut jeans) og Robin (slim fit jeans). Hver passform kommer i ulik vask og farge for hver sesong, slik at alle barn kan finne et par jeans som passer dem! Felles for alle jeansene våre er at de er myke, komfortable plagg som tåler lek og rampestreker. Og alle jeansene våre er dessuten laget av økologisk bomull.

Funksjonalitet, detaljer og lekenhet er viktig for oss, og derfor lager vi praktiske, komfortable og bærekraftige barneklær som er morsomme å leke i og som kan gå i arv fra barn til barn. Hvis du tar vare på jeansene dine, vil de være en trofast garderobefavoritt i lang tid, og bare bli flottere og mykere med tiden. Her er våre beste tips til hvordan du vasker jeansene dine!

Les mer i vår jeansguide for å finne de perfekte jeansene til barnet ditt! Og hvis du trenger hjelp til å finne riktig størrelse, har vi en størrelsesguide for å hjelpe deg!