Det virker som om du bruker en gammel nettleser, det kan ikke gjøre alt fungerer eller ser ut som det skal.

PO.P Flexisize

Gjør barnet ditt klar for et nordisk klima i funksjonelt yttertøy som holder år etter år. Vi produserer yttertøy som tåler å bli elsket lenge. PO.P FLEXISIZE – en serie plagg som kan vokse med barnet.

Les mer

PO.P Flexisize

Gjør barnet ditt klar for et nordisk klima i funksjonelt yttertøy som holder år etter år. Vi produserer yttertøy som tåler å bli elsket lenge. PO.P FLEXISIZE – en serie plagg som kan vokse med barnet. Våre flexisize-jakker og flexisize-bukser kan vokse opptil 1,5 størrelse fra angitt størrelse, ved hjelp av knapphullsstrikk på innsiden av ermene og buksebena. Kjøp barnets aktuelle størrelse og juster lengden etter hvert som barnet vokser. Er du usikker på hvilken størrelse barnet ditt skal ha, kan du bruke vår størrelsesguide. Når plagget skal gå i arv til et mindre barn, justerer du bare størrelsen tilbake igjen og plagget kan brukes på nytt!

 

Skalljakken er myk og smidig, og fremstilt i vind- og vanntett materiale. Vi kaller det design som varer! Yttertøy merket med PO.P WeatherPRO® oppfyller alle våre krav til funksjonsytterplagg, både med hensyn til slitestyrke, vanntetthet, pusteevne og barnesikkerhet. Gjør barnet ditt rustet for eventyr i all slags vær, med smarte flexisize-plagg som lar barn være barn