Det virker som om du bruker en gammel nettleser, det kan ikke gjøre alt fungerer eller ser ut som det skal.

PO.P ON ADVENTURE

Her finner du PO.P on Adventure: Summer Edition. En serie behagelige og funksjonelle friluftsklær og tilbehør beregnet for å vekke eventyrlysten hele sommeren!

Les mer
Filter
30 artikler
Sorter
Vis 30 av 30 artikler

PO.P on Adventure

Vår klesserie PO.P on Adventure: Summer Edition er designet for å oppmuntre og inspirere til fine øyeblikk i den vakre naturen vår. Kolleksjonen omfatter behagelige og funksjonelle friluftsklær som vekker eventyrlysten og lar barna utforske og oppdage skog og mark akkurat slik de ønsker.

 

Med riktige klær er det bare fantasien som setter grenser. I PO.P on Adventure: Summer Edition omfatter friluftsklær i funksjonelle og behagelige materialer som er slitesterke, pustende og gir god bevegelsesfrihet. Smarte designløsninger gir plaggene det lille ekstra. Hva med zip-off-buksen som enkelt kan omgjøres til shorts, fiskevesten med mange smarte lommer eller vindjakken som kan pakkes i sin egen lomme?

Du finner også smarte tilbehør som beskytter de små oppdagerne mot sol, vind og regn. Myke fiskehatter, vindtette og vannavvisende capser, og capser med beskyttende stoff i nakken – alt for at eventyrene skal kunne fortsette uansett vær. Kolleksjonen omfatter dessuten våre adventure patches, som finnes med 3 forskjellige motiver og skjuler eventuelle spor fra tidligere ekspedisjoner, eller gir favorittplagget et personlig preg.

Kvaliteten på klærne gjør at de kan gå i arv til søsken eller venner, eller selges videre i vår Second Hand – vi kaller det design som varer.