Det virker som om du bruker en gammel nettleser, det kan ikke gjøre alt fungerer eller ser ut som det skal.
2 Anmeldelser

Skalljakke med magnetglidelås

400 NOKOrig.pris 999 NOKFarge: Rødbrun
Velg størrelseStørrelsesguide
869298104110116122128134140
Åpent kjøp 30 dagerLeveringstid: 2-7 virkedagerFri frakt ved kjøp over 499 kr
Web lagerSe lagerstatus i butikk
SALEOUTLET
Produkt detaljer
2 Anmeldelser

Denne myke vind- og vanntette skalljakken er både praktisk og enkel å pakke i ryggsekken!

Det som gjør denne jakken ekstra spesiell, er glidelåsen og dens funksjon. Glidelåsen har nemlig en magnet nederst som gjør det enkelt for barnet å få den sammen og trekke den opp selv.

Jakken er fremstilt i et slitesterkt materiale, har god pusteevne og helteipede sømmer som gjør den helt vanntett. Jakken har et fôr i 100 % resirkulert polyester. Hetten er avtakbar og kan festes med trykknapper, og har dessuten strikk i sidene. Jakken har et mykt fleecefôr på innsiden av kragen og nederst på ermene. Borrelåsregulering nederst på ermene. Vindklaff på innsiden av glidelåsen gir ekstra beskyttelse mot kald luft. Den har dessuten et mykt fleecefôr øverst.
Jakken har dessuten følgende egenskaper: • Fôr i resirkulert polyester • Avtakbar hette • Magzip-glidelås • Hakebeskyttelse på glidelås • Elastisk ermavslutning • To lommer foran.

Produksjonsland:Kina
Fabrikk:Hangzhou Hualan Garments Co Ltd
Les mer
Legg til ønskeliste
 
Pusteevne 2/3

Plagget har god pusteevne, minst 3000 g/m2/24 t. Det transporterer altså vekk varme og fuktighet, slik at barnet kan ha det behagelig også når leken går hardt for seg.

Reflekser 3/3

Det er viktig å synes i mørket – plagget har 3M-reflekser med 360 graders synlighet, noe som betyr at barnet synes godt fra alle kanter.

Vannavvisende med BIONIC FINISH ECO

Plagget er behandlet med BIONIC FINISH ECO-impregnering, som gjør at vanndråpene legger seg utenpå stoffet. Impregneringen holder lenge og reaktiveres av varme fra for eksempel tørketrommel eller tørkeskap.

Teipede sømmer

Vanndammenes beste venn – plagget har helteipede sømmer som stenger vann ute, slik at barnet fritt kan utforske det våte element.

Materiale og stell

Bærekraft

Anmeldelser

Levering og retur