Det virker som om du bruker en gammel nettleser, det kan ikke gjøre alt fungerer eller ser ut som det skal.

Capser

En behagelig caps til babyen din er perfekt for solfylte dager. Finn din favoritt blant forskjellige modeller i herlige farger og lekfullt design.

Les mer

Gå solfylte dager i møte med caps

Capsen er et uunnværlig tilbehør for babyen din på varme og solfylte dager. Våre capser er laget av økologisk bomull, og du kan enkelt justere størrelsen ved hjelp av en smart borrelås på baksiden. De kommer i mange forskjellige farger og er enkle å matche med alle de fine klærne til babyen din. På stranden er en smart UV-caps spesielt bra for babyens følsomme hode, ansikt og skuldre mot sterke solstråler, samtidig som den tørker raskt etter sprut og vannlek.

 

Leter du etter mer behagelige babyklær for varmere vær? Hos oss kan du enkelt utvide babyens garderobe med smarte solbriller, søte t-skjorter og underdeler som er perfekte for de minste barna. Og når babyen din har vokst ut av plaggene eller tilbehøret, kan de gis videre til neste barn, og neste. Vi har laget klær som kan elskes, vaskes og brukes siden 1976. Vi kaller det design som varer.